Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Уведомление за Skrill и Neteller

Юли 15, 2016 11:08

Уважаеми търговци,

В усилията си да подобри нашите платежни услуги, решихме да прекратим поддръжката си за платежните системи Skrill и Neteller.

От 1 август 2016 г., клиентите ни вече няма да могат да депозират или изтеглят средствата си с помощта на тези системи. (Моля, имайте предвид, че за да се съобразим с изискванията за AML, всички депозити, направени с помощта на тези системи преди 1 август 2016 г. ще бъдат върнати към източника. Това означава, че ако депозирате $ 100, използвайки Skrill на 29 юли 2016 г. и на 2 август 2016, ние ще Ви върнем средствата обратно към Вашия Skrill акаунт.)

Моля, обърнете внимание, че следните опции за депозит все още ще бъдат на Ваше разположение:

  • Класика: банков депозит, безплатен и обикновено отнема просто от 1 до 3 работни дни.
  • SOFORT: ще бъде налично само в някои страни (моля, вижте линка за Депозити и Тегления по-долу), който е непосредствена алтернатива, тъй като парите Ви пристигат във Вашата сметка за търговия мигновено.

Друга непосредствена алтернатива, ще бъде използването на дебитна/ кредитна карта. Има малка такса, която можете да видите от линка по-долу, където ще намерите преглед на нашите системи за разплащания: Депозити и тегления.С Най-Добри Пожелания,
Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.