Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Уведомление за Skrill и Neteller

Юли 15, 2016 11:08

Уважаеми търговци,

В усилията си да подобри нашите платежни услуги, решихме да прекратим поддръжката си за платежните системи Skrill и Neteller.

От 1 август 2016 г., клиентите ни вече няма да могат да депозират или изтеглят средствата си с помощта на тези системи. (Моля, имайте предвид, че за да се съобразим с изискванията за AML, всички депозити, направени с помощта на тези системи преди 1 август 2016 г. ще бъдат върнати към източника. Това означава, че ако депозирате $ 100, използвайки Skrill на 29 юли 2016 г. и на 2 август 2016, ние ще Ви върнем средствата обратно към Вашия Skrill акаунт.)

Моля, обърнете внимание, че следните опции за депозит все още ще бъдат на Ваше разположение:

  • Класика: банков депозит, безплатен и обикновено отнема просто от 1 до 3 работни дни.
  • SOFORT: ще бъде налично само в някои страни (моля, вижте линка за Депозити и Тегления по-долу), който е непосредствена алтернатива, тъй като парите Ви пристигат във Вашата сметка за търговия мигновено.

Друга непосредствена алтернатива, ще бъде използването на дебитна/ кредитна карта. Има малка такса, която можете да видите от линка по-долу, където ще намерите преглед на нашите системи за разплащания: Депозити и тегления.С Най-Добри Пожелания,
Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.