Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Уведомление за промени по Вашите сметки в Admiral Markets

Юли 10, 2015 16:30

Уважаеми клиенти,

Информираме Ви, че след 15 дни, на 27.07.2015 ще бъдат въведени допълнителни такси върху транзакциите, извършвани с банкови карти (дебитни, кредитни) и трансферите с разплащателната система Skrill. Тези такси ще покрият част, но не всички наши разходи, които трябва да платим към доставчиците на нашите платежни системи. Уверени сме, че въпреки тези промени оставаме изключително конкурентен брокер и целта ни ще продължи да бъде да предоставяме най-добрите възможни услуги на клиентите ни. Ако сте съгласен/на с тези промени не е необходимо да правите нищо. Новите промени ще влязат в сила на 27.07.2015. Ако искате да затворите сметката си, поради тези промени, моля да се свържете с нас до 15 календарни дни от датата на това съобщение.

При каквито и да е допълнителни въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 02 98 111 11.

С уважение
Admiral Markets UK Ltd.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.