Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Уведомление за промени по Вашите сметки в Admiral Markets

Юли 10, 2015 16:30

Уважаеми клиенти,

Информираме Ви, че след 15 дни, на 27.07.2015 ще бъдат въведени допълнителни такси върху транзакциите, извършвани с банкови карти (дебитни, кредитни) и трансферите с разплащателната система Skrill. Тези такси ще покрият част, но не всички наши разходи, които трябва да платим към доставчиците на нашите платежни системи. Уверени сме, че въпреки тези промени оставаме изключително конкурентен брокер и целта ни ще продължи да бъде да предоставяме най-добрите възможни услуги на клиентите ни. Ако сте съгласен/на с тези промени не е необходимо да правите нищо. Новите промени ще влязат в сила на 27.07.2015. Ако искате да затворите сметката си, поради тези промени, моля да се свържете с нас до 15 календарни дни от датата на това съобщение.

При каквито и да е допълнителни въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с нас на телефон 02 98 111 11.

С уважение
Admiral Markets UK Ltd.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.