Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Влиянието на Брекзит върху европейските трейдъри на Admiral Markets UK Ltd

Януари 10, 2019 12:47

Влиянието на Брекзит върху европейските трейдъри с Admiral Markets UK Ltd

Уважаеми Трейдър,

След проведения референдум през 2016 година, Обединеното Кралство трябва да напусне Европейския съюз на 29 март 2019 година в 23:00 GMT.

Споразумението за напускане, договорено между Обединеното кралство и ЕС, включва преходен период до края на 2020 година, с потенциалното му удължаване след това. Поради това Брекзит няма да има непосредствено въздействие върху трейдърите от ЕС, които имат сметки в Admiral Markets UK Ltd, а Admiral Markets UK Ltd може да продължи да работи на същото правно основание през преходния период.

Въпреки това, че има известна несигурност дали Споразумението за напускане ще бъде одобрено от парламента на Обединеното кралство.

Ако Великобритания напусне ЕС на 29 март без договорено споразумение, въз основа на наличната ни информация, позицията на нашите клиенти в ЕС ще бъде както следва:

  1. Всички входящи транзакции, които са влезли в Admiral Markets UK Ltd преди Великобритания да напусне ЕС, ще останат приложими и ще бъдат спазвани от Admiral Markets UK Ltd.
  2. Всеки клиент, който реши да търгува с Admiral Markets UK Ltd, ще може да го направи. Тези клиенти обаче вече няма да се възползват от защитата, предлагана от правилата и разпоредбите на ЕС, а вместо това ще се възползват от защитата, предоставена от правната и регулаторна рамка на Обединеното кралство. По време на напускането на ЕС регулаторната рамка на Обединеното кралство ще бъде в съответствие с тази в целия ЕС.
  3. Обичайните ви точки за контакт ще останат достъпни, така че ще получите необходимата подкрепа, от която се нуждаете от време на време.

Ние ще Ви информираме за развитието по отношение на Брекзит процеса и как то може да повлияе на Вашите отношения с Admiral Markets UK Ltd.

Един свят, глобални предложения

Admiral Markets UK Ltd е част от групата компании Admiral Markets Group, водещ доставчик на услуги за онлайн търговия и инвестиции с 4 международни компании.

Всяка от тези компании се регулира и контролира от съответните държавни органи и може да предложи различни условия по отношение на маржин изискванията, офертите за продукти и защитата от негативен баланс.

Тези компании включват две допълнителни регулирани от ЕС компании, чрез които Admiral Markets е в състояние да предостави услуги в случай на „Брекзит без сделка", както и оперираща австралийска регулирана компания.

Клиентите на групата компании Admiral Markets имат право да избират компанията, която предлага най-добрите условия за техните нужди и това ще продължи да се случва след излизането на Великобритания от Европейския съюз.

Да, изборът е Ваш. Вижте нашите условия тук.

Сърдечни поздрави

Admiral Markets UK Ltd.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.