Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

ТРЕЙДЪР 007: Влезте в света на Върховните Инструменти за Търговия

Септември 01, 2016 09:36

Има множество самостоятелни трейдъри и инвеститори, които отхвърлят традиционния модел на използване на финансови консултанти, за да направляват своите портфейли. Много от тях са се възползвали печелившо от акции, индекси, валути или стоки. Тяхната тайна? Вероятно това, което има значение на пазара днес е опитът и да влезеш в правилната сделка в точното време, отново и отново.

В днешно време дневните обеми на финансовите пазари все повече се определят от бързоскоростна търговия и институционални алгоритми. Волатилността се засилва, а и доста трейдъри предпочитат да търгуват с роботи или т.нар експертни съветници. Ето защо е почти невъзможно да изградите и изпълните една печеливша стратегия на пазара без помощ от страна на технологиите. Търговците, които са имали успех, знаят, че продължаването напред в дългосрочен план изисква използването на настройки и технически инструменти за търговията, които им дават предимство пред многото останали индивидуални инвеститори.

Ние ще прекараме следващите 7 седмици, за да Ви въведем в света на върховните инструменти за търговия.

Всяка сряда от 18:15 ч., Admiral Markets ще представя 7те върховни инструмента за търговия в помощ на днешния онлайн трейдър. От инструменти и настройки за безопасното и ефективно управление на търговията и сметката Ви до авангардни индикатори и търговски симулатор, за да тествате ръчно Вашите стратегии – крайният резултат ще Ви покаже какво означава търговията като начин за прехрана.

Регистрирайте се БЕЗПЛАТНО

БОНУС

7-часов Дей трейдинг семинар на живо с Birger Schäfermeier - извесният немски дей трейдър, автор и ментор.

Годишната конференция на Admiral Markets е водещо ежегодно събитие за европейските трейдъри и инвеститори. Темата на тазгодишната конференция е Дей трейдингът като начин на живот.

Запазете си място, за да получите линк към Излъчването на живо и Записаното видео на конференцията.

КАК ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ:

Онлайн регистрацията е бърза, лесна и става веднага. След като се регистрирате онлайн, ще получите потвърждение за Вашата регистрация и подкрепа от Аdmiral Markets. Ако имате нужда от помощ, моля, свържете се с нас чрез имейл, телефон или посетете нашият офис.

Броят на онлайн участниците е ограничен до 500, така че не забравяйте да се регистрирате днес, за да си запазите място. Това ще включва:

  • онлайн участие на живо във всичките 7 седмични уебинара;
  • достъп до презентирането на търговските инструменти (7 PDF файла) и 7 видеозаписа;
  • онлайн достъп до 7-часовия Лайвтрейдинг семинар с Birger Schäfermeier;
  • достъп до презентациите от конференцията (PDF файлове от презентатора) и видеозаписите.


Проверете Програмата и резервирайте Вашето място ТУК


Ако нямате възможност да присъствате, ще получите всички записани видеа на имейла, посочен от Вас.

Независимо дали сте опитен трейдър и инвеститор или просто амбициозен начинаещ такъв, това ще бъде събитието, което не може да си позволите да пропуснете - ние с нетърпение очакваме да Ви видим онлайн.

Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.