​Търговски часове по време на лятната банкова ваканция във Великобритания през 2018

Август 21, 2018 20:07


Уважаеми трейдъри,

Моля, имайте предвид, че поради предстоящата лятна банкова ваканция във Великобритания,, нашите търговски часове ще бъдат леко променени.

Вижте пълните подробности на промените в таблицата по-долу. Всички времена са дадени в Източноевропейско време (EET), което е часовата зона на MetaTrader.

Инструмент

Понеделник 27 август

Вторник 28 август

Форекс спот

Нормални часове

Нормални часове

FTSE 100

Затворен

Нормални часове

Британски акции/CFD-та върху британски акции

Британски ETF-и/CFD-та върху британския ETF-и

Затворени

Нормални часове

Забележка: "Нормалните часове" варират в зависимост от инструмента. Можете да намерите конкретни подробности за всеки инструмент в секцията "Технически Спецификации" на нашия уебсайт.

Моля, обърнете внимание, че има по-високо ниво на риск, свързан с поддържане на отворени позиции и чакащи поръчки през ваканционни периоди. Също така посочените часове за търговия подлежат на промяна от съответните борси или доставчици на лик

видност; промените в часовете за търговия също могат да засегнат приложимите условия за предварително затваряне. Освен това такива периоди могат да увеличат вероятността за по-широки спредове поради по-слабата ликвидност на пазара.

Поздрави,

Admiral Markets

Борис Петров
Борис Петров Финансов Анализатор, Admirals Bulgaria

Финансов анализатор с дългогодишен години опит в областта на техническия и фундаментален анализ на финансови инструменти и изграждането на стратегии за търговия на Форекс, фондовия пазар, пазарите на суровини и др.