Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Търгувай и празнувай Евро 2016 с Admiral Markes

Юни 02, 2016 12:01

Тази година финалите на УЕФА Евро 2016 обещават да бъдат най-голямото събитие, на което ще станем свидетели през лятото.

Admiral Markets винаги сме показвали, че се грижим по всякакъв начин за нашите клиенти и новата ни кампания е поредното доказателство за това.

Чудите се как феновете на футбола могат да празнуват, докато търгуват?

Търговията не е хазарт, а парите работят и след последния съдийски сигнал.

Спортът е страст, хоби и забавление за феновете. Съчетайте своята страст с възможността да изкарвате допълнително доходи, какво по-хубаво от това? Спортувате или гледате мача, а парите Ви работят за Вас, звучи добре нали?

И тук се намесва Admiral Markets. Ето в какво се изразява и нашата нова промоционална кампания:

  • подарък копие на оригиналната футболна топка на Адидас от Евро 2016 за всеки клиент (нов или настоящ), който направи депозит над 3000 лв.
  • Срокът на кампанията ни съвпада с периода на Европейското първенство от 10 юни до 10 юли.

Имайте предвид, обаче, че количеството на топките е ограничено, така че побързайте да се възползвате от нашата кампания по-скоро!

Очаквайте скоро и още интересни промоции за следващите летни месеци.


Admiral Markets


Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 595450


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.