​Представяне на Кабинет на Трейдъра 3.0!

Февруари 14, 2019 18:45

Admiral Markets е развълнуван да обяви пускането на Кабинет на Трейдъра 3.0 !

Ако искате да търгувате с най-добрите инструменти на пазара, ДА - можете да го направите с Admiral Markets! Кабинета на Трейдъра е клиентския панел на Admiral Markets, където можете да създадете демо и реални търговски сметки, да получите достъп до съществуващите си сметки, да депозирате или да теглите средства, да изтеглите най-новия софтуер за търговия и др.

Новия и усъвършенстван Кабинет на Трейдъра идва с множество обновления, за да създаде по-добро преживяване за клиентите на Admiral Markets, включително:

  • Първокласна сигурност: След задълбочен одит на сигурността можете да бъдете сигурни, че информацията за профила Ви е в безопасност, защитена от изпитани и доказани практики за сигурност.
  • Абсолютна надеждност: Сега Кабинет на Трейдъра е по-надежден от всякога, след като е преминал цялостно тестване.
  • Светкавично бърз: Кабинет на Трейдъра е изграден с помощта на мащабна, високопроизводителна технология, което означава, че Вашите сметки, инструменти и платформи са достъпни за един миг.
  • Удобен за потребителя: Нашият екип за потребителски опит планира цялото пътуване на потребителите в Кабинет на Трейдъра, за да гарантира, че всички наши клиенти имат възможно най-доброто преживяване в управлението на сметките си.

Всички квалифицирани клиенти на Admiral Markets бяха прехвърлени от предишната версия на Кабинет на Трейдъра (Кабинет на Трейдъра 2) в Кабинет на Трейдъра 3 на 25 януари 2019 година.

Имайте предвид, че въвеждането на Кабинет на Трейдъра 3 е само първата стъпка от процеса на оптимизация. Екипът на Admiral Markets в момента работи по редица нови функции, които ще бъдат пуснати през следващите месеци, така че останете на линия!

Нов сте за Admiral Markets? Отворете сметка днес!

Ако обмисляте търговия с Admiral Markets, първата стъпка, за да започнете е да отворите чисто нова сметка в Кабанет на Трейдъра.

С Admiral Markets можете да кажете „ДА" на:

  • Най-добрите спредове в историята: Типичен спред от 0,6 пипса за EUR/USD и 0,8 пипса за CFD-та на DAX30
  • 7,500+ инструменти, включително CFD-та върху Форекс, акции, суровини, индекси и други
  • Най-популярната платформа за търговия в света - търгувайте навсякъде, на всяко устройство
  • Най-силната регулация, най-добрата подкрепа за регионалните клиенти и най-добрите глобални предложения

Освен това, с Вашият акаунт в Кабинет на Трейдъра можете да отворите реална или демо търговска сметка, да изтеглите най-новия софтуер за търговия или да търгувате директно от браузъра си, както и да депозирате и теглите средства.

Започнете днес!


Борис Петров
Борис Петров Финансов Анализатор, Admirals Bulgaria

Финансов анализатор с дългогодишен години опит в областта на техническия и фундаментален анализ на финансови инструменти и изграждането на стратегии за търговия на Форекс, фондовия пазар, пазарите на суровини и др.