Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

​Представяне на Кабинет на Трейдъра 3.0!

Февруари 14, 2019 18:45

Представяне на Кабинет на Трейдъра 3.0!

Admiral Markets е развълнуван да обяви пускането на Кабинет на Трейдъра 3.0 !

Ако искате да търгувате с най-добрите инструменти на пазара, ДА - можете да го направите с Admiral Markets! Кабинета на Трейдъра е клиентския панел на Admiral Markets, където можете да създадете демо и реални търговски сметки, да получите достъп до съществуващите си сметки, да депозирате или да теглите средства, да изтеглите най-новия софтуер за търговия и др.

Новия и усъвършенстван Кабинет на Трейдъра идва с множество обновления, за да създаде по-добро преживяване за клиентите на Admiral Markets, включително:

  • Първокласна сигурност: След задълбочен одит на сигурността можете да бъдете сигурни, че информацията за профила Ви е в безопасност, защитена от изпитани и доказани практики за сигурност.
  • Абсолютна надеждност: Сега Кабинет на Трейдъра е по-надежден от всякога, след като е преминал цялостно тестване.
  • Светкавично бърз: Кабинет на Трейдъра е изграден с помощта на мащабна, високопроизводителна технология, което означава, че Вашите сметки, инструменти и платформи са достъпни за един миг.
  • Удобен за потребителя: Нашият екип за потребителски опит планира цялото пътуване на потребителите в Кабинет на Трейдъра, за да гарантира, че всички наши клиенти имат възможно най-доброто преживяване в управлението на сметките си.

Всички квалифицирани клиенти на Admiral Markets бяха прехвърлени от предишната версия на Кабинет на Трейдъра (Кабинет на Трейдъра 2) в Кабинет на Трейдъра 3 на 25 януари 2019 година.

Имайте предвид, че въвеждането на Кабинет на Трейдъра 3 е само първата стъпка от процеса на оптимизация. Екипът на Admiral Markets в момента работи по редица нови функции, които ще бъдат пуснати през следващите месеци, така че останете на линия!

Нов сте за Admiral Markets? Отворете сметка днес!

Ако обмисляте търговия с Admiral Markets, първата стъпка, за да започнете е да отворите чисто нова сметка в Кабанет на Трейдъра.

С Admiral Markets можете да кажете „ДА" на:

  • Най-добрите спредове в историята: Типичен спред от 0,6 пипса за EUR/USD и 0,8 пипса за CFD-та на DAX30
  • 7,500+ инструменти, включително CFD-та върху Форекс, акции, суровини, индекси и други
  • Най-популярната платформа за търговия в света - търгувайте навсякъде, на всяко устройство
  • Най-силната регулация, най-добрата подкрепа за регионалните клиенти и най-добрите глобални предложения

Освен това, с Вашият акаунт в Кабинет на Трейдъра можете да отворите реална или демо търговска сметка, да изтеглите най-новия софтуер за търговия или да търгувате директно от браузъра си, както и да депозирате и теглите средства.

Започнете днес!

Отворете реална сметка с Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.