Търговски часове по време на ваканцията в Русия

Март 05, 2020 12:13

Моля отбележете, че в понеделник 9 март 2020 година, валутните двойки с участието на руската рубла USD/RUB и EUR/RUB ще бъдат затворени за търговия. Тези промени са поради националната ваканция в Русия, която е планирана за тази дата.

Моля имайте предвид, че има по-високо ниво на риск за запазените отворени позиции и чакащи поръчки по време на празнични периоди. Освен това, подобни периоди увеличават шансовете за по-широки спредове, на фона на по-ниската ликвидност на пазарите.

Ето защо винаги е добра идея да следите удобния ни Форекс календар, който ще ви помогне да сте в течение на всички предстоящи събития, които могат да повлияят на графика за търговия.

Търгувайте на финансовите пазари

Докато пазарите свързани с RUB са затворени, то много други са отворени.

Започнете да търгувате още над 40 валутни двойки, ДЗР върху акции, индекси, суровини, облигации, ETF-и и криптовалути с Форекс брокер номер 1 в Германия, Испания и Естония за 2019 година. Единственото, което трябва да направите е да кликнете на банера отдолу!

Борис Петров
Борис Петров Финансов Анализатор, Admirals Bulgaria

Финансов анализатор с дългогодишен години опит в областта на техническия и фундаментален анализ на финансови инструменти и изграждането на стратегии за търговия на Форекс, фондовия пазар, пазарите на суровини и др.