Admiral Markets добави USD/MXN към 40+ Форекс двойки!

Май 08, 2020 17:31

Уважаеми Трейдъри,

Вие поискахте, ние доставихме! В отговор на увеличениq брой запитвания, Admiral Markets увеличава своето Форекс предложение като включва нова валутна двойка:

  • USD/MXN - Американски долар срещу мексиканско песо

MXN се нарежда на 8 място в света по ликвидност, след USD, евро, японска йена, британски паунд, които оформят най-популярните валутни двойки за търговия с щатски долар. Все пак и тя sy]o предлага чудесни възможности за трейдърите, които искат да спекулират на централноамериканските пазари.

Това последно допълнение към пакета от инструменти, налични на нашата сметкаTrade.MT5, увеличава нашето Форекс предложение на над 40 валутни двойки. USD/MXN ще бъде налична за търговия от 6 май 2020 година и има следните спецификации:

  • Ливъридж: До 1:5
  • Минимален размер на договора: 0,01 лота
  • Минимален маржин (за 1 лот): USD 20 000

Предвид настоящата волатилност на пазарите, моля, не забравяйте да проверите техническите спецификации на всеки нов инструмент, преди да започнете да търгувате с него и се уверете, че имате силна стратегия за управление на риска.

Все още не сте клиент на Admiral Markets? Тогава регистрирайте сметка днес и започнете търговия като просто кликнете върху банера по-долу!


Борис Петров
Борис Петров Финансов Анализатор, Admirals Bulgaria

Финансов анализатор с дългогодишен години опит в областта на техническия и фундаментален анализ на финансови инструменти и изграждането на стратегии за търговия на Форекс, фондовия пазар, пазарите на суровини и др.