76% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 76% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация CySEC fca

Търгувай VIX и ДЗР върху фючърси на суровини и индекси с Admiral Markets!

Ноември 13, 2019 10:51

Търгувай VIX и ДЗР върху фючърси на суровини и индекси с Admiral Markets!

В Admiral Markets се вълнуваме да обявим, че от понеделник 11 ноември 2019 година увеличихме гамата си от предлагани ДЗР върху фючърси, за да обхванем най-популярните борсови индекси и суровини.

Новите, базирани на фючърси ДЗР, стартиращи от понеделник включват Злато, SP500, DJI30 и досега липсващия индекс на волатилността VIX! Всички ДЗР върху фючърси имат нулеви такси за овърнайт (суапове), което доставя сериозна стойност за всички трейдъри, държащи позиции в по-дългосрочен план.

Представяне на индекса на волатилността

Индексът на волатилността, известен също като индекс на страха или VIX, е пазарна оценка на очакваната волатилност, изчислена с употребата на средните точки на бид и аск котировките в реално време на опциите на индекса SP500.

Това предоставя на трейдърите и инвеститорите възможност да преценят в реално време, доколко пазарът смята, че индексът SP500 ще се колебае в рамките на следващите 30 дни, следвайки всеки тик на VIX индекса.

Вие пискахте, ние предоставихме!

Ние в Admiral Markets редовно имаме трейдъри, които ни споделят, че искат нови инструменти, които ще им помогнат да предвидят волатилността и по този начин да се предпазят. Е вие поискахте и ние предоставихме - VIX индекс може да Ви помогне да се защитите от волатилност и да търгувате като професионалист.

От понеделник ние пуснахме договори за разлика върху фючъристе на VIX индекс, който се търгува на Chicago Board Options Exchange. Това ще даде възможност на трейдърите да разберат дали инвеститорите очакват пазарите на акции да останат спокойни през следващите 30 дни или дали някое известно или неизвестно събитие може да предизвика разпродажба или рали.

С VIX индекса можете да се насладите на всички от следните функции:

  • Изтичане: Всеки месец
  • Ливъридж: до 1:30 (Непрофесионални клиенти в ЕС 1:10)
  • Разходи за търговия: Типичен спред от 0.100 пункта, нулеви комисионни и без такси за задържане през нощта
  • Платформа: Admiral.MT5 сметки на платформата MetaTrader 5
  • Пазарни данни: Безплатни за всички клиенти

Научете повече за VIX Индекс в нашите Технически спецификации.

Готови сте да започнете търговия с ДЗР върху фючърси на VIX индекс, както и злато, SP500 и още други? Тогава се регистрирайте за безплатна сметка за търговия с Admiral Markets още днес!

Търгувайте Форекс и ДЗР с Admiral Markets