Търговски часове по време на почивните дни в Русия

Юни 24, 2020 20:24

Уважаеми Трейдъри,

24 юни и 1 юли са официални почивни дни в Руската Федерация и всички инструменти с участието на руска рубла (RUB), включително USDRUB и EURRUB няма да бъдат достъпни за търговия. Моля, проверете икономическия календар за повече информация.

Поздрави

Admiral Markets

Знаете ли, че Admiral Markets предлага подобрена версия на Metatrader, която подобрява възможностите за търговия? Сега можете да търгувате на MetaTrader 4 и MetaTrader 5 с усъвършенствана версия на MetaTrader, която предлага отлични допълнителни функции като корелационната матрица, която ви позволява да съпоставяте различни валутни двойки в реално време или мини добавката, която Ви позволява да купувате или продавате през малък прозорец, докато продължавате с всичко останало, което трябва да направите. Изтеглете MetaTrader Supreme Edition БЕЗПЛАТНО днес, като кликнете върху банера по-долу!

Борис Петров
Борис Петров Финансов Анализатор, Admirals Bulgaria

Финансов анализатор с дългогодишен години опит в областта на техническия и фундаментален анализ на финансови инструменти и изграждането на стратегии за търговия на Форекс, фондовия пазар, пазарите на суровини и др.