Промяна на търговските часове поради Коледа в Русия

Януари 04, 2019 11:52

Уважаеми Трейдъри,

Моля отбележете, че поради предстоящите Коледни празници в Русия, търговските часове за USD/RUB и EUR/RUB ще бъдат временно променени. Тези пазари ще останат затворени на 7 януари 2019 година.

Забележка: "Нормалните часове" варират в зависимост от инструмента. Конкретни подробности за всеки инструмент можете да намерите в раздела "Технически спецификации" на нашия уебсайт.

Имайте предвид, че останалите 40+ CFD-та върху валутни двойки ще останат отворени за празника, така че можете да продължите да търгувате на Форекс пазара на 7 януари. Ако сте нов в трейдинга, започнете Вашата Форекс търговия с нашите експертни уебинари и актуалните новини и анализи на пазарите в Блог на Трейдъра.

Моля, обърнете внимание, че има по-високо ниво на риск при поддържане на отворени позиции и чакащи поръчки през ваканционни периоди. Също така посочените часове за търговия подлежат на промяна от съответните борси или доставчици на ликвидност; промените в търговските часове може да се отразят на приложимите условия преди затваряне на пазарите.Освен това, в промените в търговските часове може да увеличат възможността за по-широки спредове, поради по-ниската ликвидност на пазарите.

Сърдечни поздрави,

Admiral Markets.

Борис Петров
Борис Петров Финансов Анализатор, Admirals Bulgaria

Финансов анализатор с дългогодишен години опит в областта на техническия и фундаментален анализ на финансови инструменти и изграждането на стратегии за търговия на Форекс, фондовия пазар, пазарите на суровини и др.