76% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 76% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация CySEC fca

Търговски часове за 24 февруари 2020

Февруари 20, 2020 12:46

Търговски часове за 24 февруари 2020

Уважаеми Трейдъри,

Отбележете, че поради Деня на защитниците на родината в Русия, търговските часове за валутните двойки USD/RUB и EUR/RUB ще бъдат временно променени. Тези два пазара ще останат затворени на 24 февруари 2020 година.

Забележка: "Нормалните часове" варират в зависимост от инструмента. Моля намерете конкретни подробности за всеки инструмент в раздела "Технически спецификации" на нашия уебсайт.

Все пак имайте предвид, че останалите 40+ ДЗР върху валутни двойки ще останат отворени през този почивен ден, следователно ще можете да продължите да търгувате Форекс през февруари 2020.

Ако сте нов в трейдинга, стартирайте Вашата Форекс търговия с нашия безплатен трейдинг курс Forex 101, нашите уебинари с експерти или последните ни технически анализи.

Моля, обърнете внимание, че има по-високо ниво на риск при поддържането на отворени позиции и чакащи поръчки през ваканционни периоди. Също така посочените часове за търговия подлежат на промяна от съответните борси или доставчици на ликвидност; промените в часовете за търговия също могат да повлияят на приложимите условия за маржин преди затваряне. Освен това периоди като този могат да увеличат вероятността за по-широк спред поради по-тънката ликвидност на пазара.

Поздрави,

Admiral Markets