Актуализирани търговски часове за Деня на Обединението на Германия 2019

Септември 30, 2019 15:29

Уважаеми Трейдъри,

Моля имайте предвид, че поради предстоящата ваканция поради Деня на Обединението на Германия, немските акции и ETF-и, и ДЗР върху немски акции и ETF-и ще бъдат недостъпни за търговия на 3 октомври 2019 година.

Отбележете, че повечето от останалите 19 ДЗР върху кеш индекси и 21 ДЗР върху фючърси на индекси ще останат отворени през празничния период в Германия, така ще имате много възможности за търговия. Всъщност, нашият бестселър DAX30 CFD, базиран на водещия немски индекс DAX, е отворен за търговия 24 часа в денонощието, 5 дни в седмицата!

Моля, обърнете внимание, че съществува по-високо ниво на риск, свързано с поддържането на отворени позиции и чакащи поръчки през ваканционни периоди. Също така посочените часове за търговия подлежат на промяна от съответните борси или доставчици на ликвидност; промените в часовете за търговия също могат да повлияят на приложимите условия преди затваряне. Освен това периоди като този могат да увеличат вероятността от по-широк спред поради по-тънка ликвидност на пазара.

Поздрави,

Admiral Markets

 

Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.