76% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 76% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация CySEC fca

Актуализирани търговски часове за Деня на Обединението на Германия 2019

Септември 30, 2019 15:29

Актуализирани търговски часове за Деня на Обединението на Германия 2019

Уважаеми Трейдъри,

Моля имайте предвид, че поради предстоящата ваканция поради Деня на Обединението на Германия, немските акции и ETF-и, и ДЗР върху немски акции и ETF-и ще бъдат недостъпни за търговия на 3 октомври 2019 година.

Отбележете, че повечето от останалите 19 ДЗР върху кеш индекси и 21 ДЗР върху фючърси на индекси ще останат отворени през празничния период в Германия, така ще имате много възможности за търговия. Всъщност, нашият бестселър DAX30 CFD, базиран на водещия немски индекс DAX, е отворен за търговия 24 часа в денонощието, 5 дни в седмицата!

Ако сте в търговията на финансовите пазари, започнете Вашата Форекс търговия с нашия безплатен трейдинг курс Форекс 101, нашите експертни уебинари и актуални технически анализи.

Моля, обърнете внимание, че съществува по-високо ниво на риск, свързано с поддържането на отворени позиции и чакащи поръчки през ваканционни периоди. Също така посочените часове за търговия подлежат на промяна от съответните борси или доставчици на ликвидност; промените в часовете за търговия също могат да повлияят на приложимите условия преди затваряне. Освен това периоди като този могат да увеличат вероятността от по-широк спред поради по-тънка ликвидност на пазара.

Поздрави,

Admiral Markets

Безплатни Уебинари от Admiral Markets