Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

​Търгувайте Lyft с Admiral Markets!

Април 04, 2019 12:55

Търгувайте Lyft с Admiral Markets!

Акциите на едномилиардната компания за споделено пътуване Lyft рязко скочиха в петък, 29 март на първото голямо първично публично предлагане в Силиконовата долина през 2019 г. Lyft оцени IPO-то на 72 долара за акция в четвъртък, само, за да може цената да скочи с 21% при пускането до $87.24!

Как можете да се включите?

Радваме се да обявим, че Admiral Markets ще даде на трейдърите възможност да инвестират в акции на Lyft със сметката си Admiral.Invest!

От 1 април 2019 година акциите на Lyft са достъпни за инвестиции на всички клиенти на Admiral Markets със сметка Admiral.Invest.

С Admiral.Invest, трейдърите имат достъп до хиляди акции и ETF-и от 15 от най-големите световни фондови борси. Всичко това чрез MetaTrader 5.

Защо да инвестирате чрез Admiral.Invest?

  • Изградете портфолиото си с дългосрочни инвестиции
  • Създайте поток от потенциални пасивни доходи с акции изплащащи дивиденти,
  • Инвестирайте в акции и ETF-и с най-съвременната платформа MetaTrader 5
  • Стартирайте инвестиционна сметка с минимални депозити от само $ 500
  • Комисионни от само $ 0.01 на акция с минимални транзакционни такси от $ 1 за американски акции

Просто влезте в Кабинета на трейдъра и кандидатствайте за сметка Admiral.Invest, за да започнете. Влезте в Кабинет на трейдъра.

Създайте поток от потенциална пасивна доходност с Admiral.Invest

Предупреждение за риск:

Стойността на акциите може да се повиши, както и да спадне поради волатилността на световните пазари и не само. Този материал не съдържа и не трябва да се тълкува като съдържащ инвестиционни съвети, инвестиционни препоръки, предложение или покана за всякакви сделки с финансови инструменти. Моля, имайте предвид, че такъв анализ на търговията не е надежден индикатор за текущо или бъдещо представяне, тъй като обстоятелствата могат да се променят с времето. Преди да вземете някакви инвестиционни решения, трябва да потърсите съвет от независими финансови съветници, за да сте сигурни, че разбирате рисковете.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.