Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

​Търгувайте Lyft с Admiral Markets!

Април 04, 2019 12:55

Търгувайте Lyft с Admiral Markets!

Акциите на едномилиардната компания за споделено пътуване Lyft рязко скочиха в петък, 29 март на първото голямо първично публично предлагане в Силиконовата долина през 2019 г. Lyft оцени IPO-то на 72 долара за акция в четвъртък, само, за да може цената да скочи с 21% при пускането до $87.24!

Как можете да се включите?

Радваме се да обявим, че Admiral Markets ще даде на трейдърите възможност да инвестират в акции на Lyft със сметката си Admiral.Invest!

От 1 април 2019 година акциите на Lyft са достъпни за инвестиции на всички клиенти на Admiral Markets със сметка Admiral.Invest.

С Admiral.Invest, трейдърите имат достъп до хиляди акции и ETF-и от 15 от най-големите световни фондови борси. Всичко това чрез MetaTrader 5.

Защо да инвестирате чрез Admiral.Invest?

  • Изградете портфолиото си с дългосрочни инвестиции
  • Създайте поток от потенциални пасивни доходи с акции изплащащи дивиденти,
  • Инвестирайте в акции и ETF-и с най-съвременната платформа MetaTrader 5
  • Стартирайте инвестиционна сметка с минимални депозити от само $ 500
  • Комисионни от само $ 0.01 на акция с минимални транзакционни такси от $ 1 за американски акции

Просто влезте в Кабинета на трейдъра и кандидатствайте за сметка Admiral.Invest, за да започнете. Влезте в Кабинет на трейдъра.

Създайте поток от потенциална пасивна доходност с Admiral.Invest

Предупреждение за риск:

Стойността на акциите може да се повиши, както и да спадне поради волатилността на световните пазари и не само. Този материал не съдържа и не трябва да се тълкува като съдържащ инвестиционни съвети, инвестиционни препоръки, предложение или покана за всякакви сделки с финансови инструменти. Моля, имайте предвид, че такъв анализ на търговията не е надежден индикатор за текущо или бъдещо представяне, тъй като обстоятелствата могат да се променят с времето. Преди да вземете някакви инвестиционни решения, трябва да потърсите съвет от независими финансови съветници, за да сте сигурни, че разбирате рисковете.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 77% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.