Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Стъпка по стъпка: MetaTrader 4 Supreme Edition с нови функции за по-добро и по-просто управление на търговията

Август 13, 2015 10:50

Уважаеми трейдъри,

През 2015 в Admiral Markets бяхме изключително заети с внедряването на нови функции в MT4 Supreme Edition, поискани от клиентите ни. Днес, ние сме щастливи да Ви запознаем с друга малка, но важна характеристика, която клиентите изискаха. От сега нататък ще можете да видите показателни риск и печалба на всичките си позиции в Търговския Терминал MT4.

Досега не беше лесно да можете да видите риска на позициите в MetaTrader 4 във валутата на сметката Ви. Въпреки това, нашият нов Търговски Терминал Ви дава чудесен преглед, предоставя съществена информация за акаунта Ви и сега Вие сте в състояние да получите бърз преглед на риска и печалбите по Вашите позиции стига да сте задали SL или TP за позицията.

Пример: Ако имате отворена поръчка на GBP/USD с обем от 1 Lot и SL от 10 пипса, сега софтуерът ще изчисли риска за Вас и го покаже в колоната Risk (indicative). Вместо обичайното ценово равнище на SL вече ще знаете точно какво означава това за Вашия акаунт.

Освен това, сега Вие също можете да получите резюме за всичките си сделки по сметката и да видите комбинирано риска и печалбите на всичките си позиции. С тази малка характеристика сега можете да оценявате риска много по-лесно и да взимате необходимите решения за управление на риска, които могат да Ви помогнат да станете по-добър търговец.

Индикативният риск показва количеството на загуба или печалба, ако ордера бъде затворен точно на нивото на стопа. Размерът на загубата или печалбата може да се промени в резултат на положителен или отрицателен слипидж. Поръчките винаги ще се изпълняват на първата най-добра налична цена.


Има повече от 60 други функции, които са достъпни за Вас безплатно, просто трябва да изтеглите и инсталирате актуализирания вариант на MT4 Supreme Edition от нашия сайт

Подсилете търговията си с нашите иновативни и ексклузивни инструменти, които допълнително подчертават и изтъкват водещата търговска платформа MetaTrader 4.


С най-добри пожелания,

Admiral Markets


"Fin Tech" - подобряване на финансовите услуги с иновативна технология - е най-новата тенденция във финансовата индустрия. Admiral Markets е световен лидер в предоставянето на иновативни инструменти за търговия с цел подобряване на търговията на нашите клиенти. Ние сме винаги отворени за нови идеи и предложения. ВАШИТЕ идеи ще ни помогнат да се подобрим на дневна база. Моля, изпращайте предложенията си до supreme@admiralmarkets.com


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.