Admiral Markets си партнира със SOS Детски селища в Естония

Декември 05, 2019 11:14

Admiral Markets е много щастлив, че е една от силите, които стоят зад социалната кампания на SOS Детски селища #OlemeKoos. Кампанията обръща внимание на прекарването на качествено време с деца, вместо да им купувате нови играчки. В някои случаи хората правят неща, които децата не обичат.

Целта на социалната кампания за SOS детски селища е да оцени времето със семейството, да намали култа към нещата и технологиите и да съобщи на широката общественост, че Детски селище не събира дарения за закупуване на неща, а да намери най-добрите родители на света.

"Всяко дете пропуска вниманието, любовта и близостта на родителите си. Има много майки и бащи, които често прекарват твърде много време в работа. Кампанията #OlemeKoos ни напомня за това, което е наистина важно в живота - времето, което прекарваме с децата си ", заяви Сергей Богатенков, изпълнителен директор на Admiral Markets AS.

"В SOS Детски селища децата без родители се отглеждат в любящи и грижовни домове. Те имат 25-годишен опит в отглеждането на деца. Много ценя работата, която майките и бащите в това село правят, отдавайки своята преданост и любов на децата, които не са ги имали в предишния си живот. Ето защо Admiral Markets с чест и благодарност заявява, че подкрепя благородната цел на SOS Детски селищеа", добави Богатенков.

http://www.sos-lastekyla.ee/oleme-koos

Борис Петров
Борис Петров Финансов Анализатор, Admirals Bulgaria

Финансов анализатор с дългогодишен години опит в областта на техническия и фундаментален анализ на финансови инструменти и изграждането на стратегии за търговия на Форекс, фондовия пазар, пазарите на суровини и др.