Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

SNAPCHAT и подобряване на условията за търговия на щатските CFD-та

Март 21, 2017 10:03

Уважаеми Трейдъри,

Подобряването на условията на търговия със CFD-та, вдъхнови много от Вас да търгувате повече.

И тъй като нашата мисия е да задоволяваме потребностите на клиентите си, решихме да подобрим още повече условията си за търговия със CFD-та от 14 март 2017 година.

Нов CFD инструмент

Бихме искали също така да Ви информираме, че добавяме нов инструмент към списъка с предлагани CFD-та -#SNAP. Основана през 2011-та година, компанията Snapchat е популярна социална платформа, предназначена ексклузивно за мобилните потребители. Към днешна дата, социалната мрежа регистрира близо 7 милиарда видео-прегледа на ден, като се превърна в един от основните играчи в полето на социалните мрежи.

Моля, имайте в предвид, че инструментът ще бъде предложен за търговия за клиентите със сметка Admiral.Markets на сървърите за реална търговия AM-Live2, (предвид на това, че в бъдеще няма да добавяме нови инструменти за търговия за сметките в Admiral-Pro). Така че, ако в момента използвате платформата Admiral-Pro, за да търгувате с новия инструмент, е необходимо да отворите нова сметка в Admiral.Markets и да трансферирате средствата си към нея с използване на възможностите на Кабинет на Трейдъра.

Нов минимален размер на контракта и на търговската сесия за всички CFD-та, базирани на щатски индекси.

Не всички подобрения обаче са свързани с настоящите ни предложения. От понеделник, 20-ти март 2017 година, ще има известни промени в условията на търговия на всички Щатски CFD-та. Ще променим комисионата и минималната комисиона и ще намалим минималния размер на контракта, така че ще имате възможност да търгуват мини-контракти, стартиращи от 1 акция, със "стъпка" на контракта от 1 акция.

Основните промени в търговията със CFD-та върху щатски акции включват:

. Комисиона - 2 пипса

▪ Минимална комисиона – 2 долара на транзакция

▪ Нов минимален размер на контракта – 1 акция

▪ Нова стъпка на контракта, акции – 1 акция

▪ Нова стойност на минималния контракт в пипсове – 0.01 долара

▪ Нови тридневни суапове – Петък

▪ Нови часове за търговия (EET) – 16:35–23:00 Пон.–Пет.*

Admiral Markets винаги поставя Вас на първо място. Така, че ако имате каквито и да е въпроси, или се нуждаете от повече информация, моля не се колебайте да ни пишете, да се обадете, или да посетите някои от нашите офиси. Свържете се с нас.

* Моля имайте в предвид, че във връзка с по-ранното преминаване към Лятното Часово Време в САЩ, търговията на щатските пазари между 12 Март и 26 Март (включително) 2017 ще стартира и затваря с един час по-рано. Научете повече тук.

С Уважение,

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 85% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.