Ново предложение с Нулев Спред за MT5!

Март 05, 2020 12:45

Ние от Admiral Markets се вълнуваме да споделим с Вас, че разширихме нашето Нулев Спред предложение, което вече е не само на MetaTrader 4, но и на MetaTrader 5!

Сметката Zero.MT5 предлага на трейдърите спредове започващи от само 0 пипа, с комисионни от само $0,05 на лот и няма минимален обем на поръчката. Всичко това на платформа номер 1 в света за търговия с множество активи - MetaTrader 5!

Това ще даде на опитните трейдъри възможност да намалят разходите си, докато получават достъп до по-широк диапазон от инструменти на платформата MetaTrader 5. Наличните инструменти включват ДЗР върху Форекс двойки, спот метали, спот енергийни суровини и кеш индекси.

Ето и подробностите за новия вид сметка:

  • Име на сметка: Zero.MT5
  • Платформа: MetaTrader 5, включително MT5 App и WebTrader
  • Оперативни компании: AM UK, AM AS, AM Pty, AM CY
  • Държави: Всички
  • Валути на депозит: Всички, според оперативната компания
  • Минимален депозит: Започва от $100
  • Достъпен ливъридж за Професионални Клиенти: До 1:500
  • Достъпен ливъридж за Непрофесионални Клиенти: До 1:30
  • Спредове: Започващи от 0 пипа!

В допълнение към тези спецификации, клиентите със сметка Zero.MT5 ще имат възможността да променят своя ливъридж, според нуждите си, могат да се възползват от Настройки за Защита от Волатилност и възможност да тестват търговията с демо сметка.

Смяна на имената на сметките

В допълнение към пускането на сметката Zero.MT5, ние също променихме имената на нашите съществуващи сметки, за да може да отразяват по-добре техните характеристики и преимущества. Новите имена на сметките са:

Admiral.Markets е преименувана на Trade.MT4

Trade.MT4 е нашата стандартна търговска сметка за MetaTrader 4, предназначена за трейдъри на ДЗР и разполага с около 150 инструмента за търговия чрез ДЗР, включително валутни двойки, криптовалути, суровини, индекси, акции и облигации.

Admiral.Prime е преименувана на Zero.MT4

Zero.MT4 е нашата съществуваща сметка за търговия с нулев спред за опитните трейдъри, достъпна на MetaTrader 4 и сподели същите спецификации като Zero.MT5 сметката.

В допълнение към избора на търговска платформа, основните разлики между двата вида сметки е диапазонът от инструменти достъпни за търговия. Zero.MT4 е като цяло фокусирана върху Форекс, в допълнение има някои от нашите най-популярни ДЗР върху суровини и индекси. В същото време Zero.MT5 е създадена за трейдъри, които искат да спекулират с широк диапазон класове активи, включително акции, облигации и криптовалути.

Admira.MT5 е преименувана на Trade.MT5

Trade.MT5 е нашата стандартна сметка на MetaTrader 5 за ДЗР трейдъри и включва над 4000 различни финансови инструменти, включително 3350+ ДЗР върху акции.

Admiral.Invest е преименувана на Invest.MT5

И най-накрая, сметката Invest.MT5 е на MetaTrader 5 и е създадена за инвеститори, които "купуват и държат". Invest.MT5 Ви дава възможност да инвестирате в 4350+ акции и 200+ ETF-и (500+ за Професионални клиенти). Всичко това от само една търговска платформа.

В допълнение към широкия диапазон достъпен за инвестиции, сметката Invest.MT5 прави инвестициите по-достъпни от преди, с минимални депозити започващи от само €1 и комисионни от $0,01 на акция.

В крайна сметка, независимо дали искате активно да търгувате или да инвестирате на финансовите пазари, Admiral Markets сметка за Вас!

Можете да научите повече за нашите видове сметки за търговия тук, в противен случай просто кликнете върху банера по-долу, за да започнете да търгувате още днес.

Борис Петров
Борис Петров Финансов Анализатор, Admirals Bulgaria

Финансов анализатор с дългогодишен години опит в областта на техническия и фундаментален анализ на финансови инструменти и изграждането на стратегии за търговия на Форекс, фондовия пазар, пазарите на суровини и др.