Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Сергей Богатенков от Admiral Markets – с номинация за най-добър CFO

Февруари 05, 2018 15:48

Снимка: Urmas Kamdron

Уважаеми Трейдъри,

С гордост Ви съобщаваме, че финансовият (CFO) и изпълнителен директор на Admiral Markets – Сергей Богатенков, е сред номинираните за наградата Най-добър CFO, на Äripäev и BIG4 Audit Bureaus.

Сергей Богатенков е номиниран основно заради факта, че под неговото лидерство, Admiral Markets непрестанно разширява своите операции по света и наистина се разрасна до глобална компания. Една от инициативите, която трябва да се спомене и бе директно под неговото ръководство, бе наскорошното издаване на публични облигации и листването Nasdaq Tallinn Stock Exchange. Подобно първично публично предлагане на облигации, се смята за много смело и безстрашно начинание от всяка една компания.

„Голяма чест е да си номиниран за най-добър CFO от Äripäev и BIG4 Audit Bureaus. Admiral Markets растеше непрестанно през последните няколко години и ще продължим да растем и през следващите, особено благодарение на усилията на нашия силно талантлив и отдаден екип. Освен това, след като вече сме листнати на борсата Nasda, нашата компания става по-прозрачна и и привлекателна за всички потенциални инвеститори", коментира Сергей Богатенков, изпълнителен и финансов директор на Admiral Markets.

Според Тоомас Трууверк, финансов директор на, който е член на панела от съдии на изданието от много години, дори само попадането сред 6-те номинирани, е достатъчно доказателство за техния успех и забележително представяне и управление, през периоди изпълнени с много предизвикателства. Последните включват международната интернационализация на бизнеса и развитието на технологиите.

Представителите на Äripäev и BIG4 Audit Bureaus първоначално бяха избрали 15 CFO-та, които да продължат към номинацията. Шестимата финалисти, ще участват на финансовата конференция Pärnu Finance Conference, която ще се проведе на 12-ти април и на която ще бъде обявен победителят в класацията.

За повече информация относно номинациите и конференцията, проверете официалното изявление.

С Уважение,

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.