76% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 76% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация CySEC fca

Сергей Богатенков от Admiral Markets – с номинация за най-добър CFO

Февруари 05, 2018 15:48

Снимка: Urmas Kamdron

Уважаеми Трейдъри,

С гордост Ви съобщаваме, че финансовият (CFO) и изпълнителен директор на Admiral Markets – Сергей Богатенков, е сред номинираните за наградата Най-добър CFO, на Äripäev и BIG4 Audit Bureaus.

Сергей Богатенков е номиниран основно заради факта, че под неговото лидерство, Admiral Markets непрестанно разширява своите операции по света и наистина се разрасна до глобална компания. Една от инициативите, която трябва да се спомене и бе директно под неговото ръководство, бе наскорошното издаване на публични облигации и листването Nasdaq Tallinn Stock Exchange. Подобно първично публично предлагане на облигации, се смята за много смело и безстрашно начинание от всяка една компания.

„Голяма чест е да си номиниран за най-добър CFO от Äripäev и BIG4 Audit Bureaus. Admiral Markets растеше непрестанно през последните няколко години и ще продължим да растем и през следващите, особено благодарение на усилията на нашия силно талантлив и отдаден екип. Освен това, след като вече сме листнати на борсата Nasda, нашата компания става по-прозрачна и и привлекателна за всички потенциални инвеститори", коментира Сергей Богатенков, изпълнителен и финансов директор на Admiral Markets.

Според Тоомас Трууверк, финансов директор на, който е член на панела от съдии на изданието от много години, дори само попадането сред 6-те номинирани, е достатъчно доказателство за техния успех и забележително представяне и управление, през периоди изпълнени с много предизвикателства. Последните включват международната интернационализация на бизнеса и развитието на технологиите.

Представителите на Äripäev и BIG4 Audit Bureaus първоначално бяха избрали 15 CFO-та, които да продължат към номинацията. Шестимата финалисти, ще участват на финансовата конференция Pärnu Finance Conference, която ще се проведе на 12-ти април и на която ще бъде обявен победителят в класацията.

За повече информация относно номинациите и конференцията, проверете официалното изявление.

С Уважение,

Admiral Markets