​Рутинна поддръжка в Кабинет на Трейдъра и Кабинет на Партньора на 27.01.2018 г.

Януари 24, 2018 10:31

Уважаеми Трейдъри,

Моля, имайте в предвид, че във връзка с рутинна поддръжка на сървърите, Кабинет на Трейдъра и Кабинет на Партньора, няма да бъдат достъпни в събота на 27 Януари 2018 година, от 09:00 до 20:00 часа ЕЕТ (местно време).

Трейдърските транзакции, няма да бъдат засегнати в резултат на тази традиционна поддръжка. Няма да имате възможност обаче, да депозирате и теглите средства, или да отваряте нови сметки в посоченото време. Предварително се извиняваме, за всяко неудобство, което това може да Вие причинило.

8 Часа Поддръжка – 8 Причини да Търгувате с Admiral Markets...

1. MT4 или MT5 – зависи от Вас! Използвайте класическата, или последната версия на софтуера – ние предлагаме и двете!

2. Mac Потребители? Няма проблеми! Вижте нашата специална версия софтуер на MT4 & MT5достъпна и за потребителите на Mac!

3. Волатилността означава движение и може да донесе страхотни търговски възможности. Не оставайте обаче незащитени – възползвайте се от настройките за Защита от Волатилност, които Ви предлагаме.

4. Предлагаме инстантни плащания, чрез кредитна карта, които вече са напълно БЕЗПЛАТНИ!

5. CFD Минилотове. Търгувайте с DAX30, DJI30 и FTSE100 с минимален обем от 0.1 лота!

6. Ежедневни Търговски Идеи – вижте нашите ежедневни уебинари, на които професионални трейдъри споделят своите възгледи за пазара и търговски стратегии и идеи (само на английски, към момента).

7. Толкова много брокери, ще Ви кажат с какъв ливъридж да търгувате. Ние от Admiral Markets, Ви предлагаме сами да направите това, като си изберете ливъридж до 1:500. От Вас зависи!

8. MetaTrader Suprem Edition – повишете търговския си арсенал с над 60 допълнителни и уникални възможности.

Ако имате каквито и да било въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип за обслужване на клиенти, или своя акаунт мениджър.

С Уважение,

Admiral Markets

P.S. Защо пък да не използвате тази временна профилактика, за да подобрите своите търговски знания и умения? Вижте нашите специални образователни програми, включително и безплатните ни уебинари и семинари, докато чакате!

Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.