Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

​Рутинна поддръжка в Кабинет на Трейдъра и Кабинет на Партньора на 27.01.2018 г.

Януари 24, 2018 10:31

Уважаеми Трейдъри,

Моля, имайте в предвид, че във връзка с рутинна поддръжка на сървърите, Кабинет на Трейдъра и Кабинет на Партньора, няма да бъдат достъпни в събота на 27 Януари 2018 година, от 09:00 до 20:00 часа ЕЕТ (местно време).

Трейдърските транзакции, няма да бъдат засегнати в резултат на тази традиционна поддръжка. Няма да имате възможност обаче, да депозирате и теглите средства, или да отваряте нови сметки в посоченото време. Предварително се извиняваме, за всяко неудобство, което това може да Вие причинило.

8 Часа Поддръжка – 8 Причини да Търгувате с Admiral Markets...

1. MT4 или MT5 – зависи от Вас! Използвайте класическата, или последната версия на софтуера – ние предлагаме и двете!

2. Mac Потребители? Няма проблеми! Вижте нашата специална версия софтуер на MT4 & MT5достъпна и за потребителите на Mac!

3. Волатилността означава движение и може да донесе страхотни търговски възможности. Не оставайте обаче незащитени – възползвайте се от настройките за Защита от Волатилност, които Ви предлагаме.

4. Предлагаме инстантни плащания, чрез кредитна карта, които вече са напълно БЕЗПЛАТНИ!

5. CFD Минилотове. Търгувайте с DAX30, DJI30 и FTSE100 с минимален обем от 0.1 лота!

6. Ежедневни Търговски Идеи – вижте нашите ежедневни уебинари, на които професионални трейдъри споделят своите възгледи за пазара и търговски стратегии и идеи (само на английски, към момента).

7. Толкова много брокери, ще Ви кажат с какъв ливъридж да търгувате. Ние от Admiral Markets, Ви предлагаме сами да направите това, като си изберете ливъридж до 1:500. От Вас зависи!

8. MetaTrader Suprem Edition – повишете търговския си арсенал с над 60 допълнителни и уникални възможности.

Ако имате каквито и да било въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип за обслужване на клиенти, или своя акаунт мениджър.

С Уважение,

Admiral Markets

P.S. Защо пък да не използвате тази временна профилактика, за да подобрите своите търговски знания и умения? Вижте нашите специални образователни програми, включително и безплатните ни уебинари и семинари, докато чакате!


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.