76% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 76% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация CySEC fca

Рутинна системна поддръжка: 11 и 12 януари 2020 години

Януари 08, 2020 19:17

Рутинна поддръжка: 11 и 12 януари 2020 години

Уважаеми Трейдъри,

Моля имайте предвид, че Admiral Markets ще проведе рутинна системна поддръжка на 11 и 12 януари 2020. Тази поддръжка ще засегне следните системи:

  • MetaTrader 4 и 5
  • WebTrader
  • Кабинет на Трейдъра

Търговските транзакции няма да бъдат засегнати в резултат на тази поддръжка. Въпреки това, можете да има прекъсвания или забавяне, ако използвате тези услуги през това време. Извиняваме се за всяко потенциално причинено неудобство.

Поздрави,

Admiral Markets.

P.S. Защо не използвате този период за подобряване на Вашите търговски умения? Разгледайте нашите обучителни предложения и повишете Вашите познания за търговията.