Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

​Руски Национален Празник: Промяна в Графика ни на Търговия

Март 07, 2018 13:03

Уважаеми Трейдъри,

Моля, имайте в предвид, че на 8-ми март (четвъртък) 2018 г., валутните двойки съдържащи в състава си руската рубла (RUB) ще бъдат затворени за търговия. Тази промяна се налага, заради национален празник в страната през деня.

Конкретните промени са както следва:

Четвъртък, 8 Март

Петък, 9 Март

EURRUB

Затворен

Нормални Часове

USDRUB

Затворен

Нормални Часове

Бележка -"Нормални Часове" варира в зависимост от инструмента, който търгувате. Моля, вижте спецификациите на конкретните инструменти, които Ви интересуват в секция Спецификации на Контракта на нашия уебсайт.

Моля, не забравяйте, че е възможно по-високо ниво на волатилност, във връзка с отворените позиции, в празнични периоди, като посочения. Също така, посочените часове на търговия, са индикативни и могат да бъдат обект на промяна от страна на борсите, или провайдърите на ликвидност.

В допълнение, периоди като тези, могат да инициират разширяване на спредовете, поради изтънялата ликвидност на пазара.

Винаги е добра идея да следите нашия удобен Форекс Календар, който ще Ви помогне да бъдете информирани за всички най-важни предстоящи събития.

Търговска идея на деня: Нови и свежи търговски идеи

Руските пазари може и да са затворени, но има много други пазари и активи, които работят с нормално търговско време. Стига да не е празничен ден, в световен мащаб, Admiral Markets ще Ви представя „търговската идея на деня". Дне това може да е EUR/USD, утре Златото, а вдругиден – Биткойнът. Ако имате нужда от свежи идеи, давани от пазарни експерти, можете да ги получавате по време на нашите уебинари живо, или да ги гледате, когато Ви е удобно в нашия YouTube канал.

С Уважение,

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.