76% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 76% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация CySEC fca

​Руски Национален Празник: Промяна в Графика ни на Търговия

Март 07, 2018 13:03

Уважаеми Трейдъри,

Моля, имайте в предвид, че на 8-ми март (четвъртък) 2018 г., валутните двойки съдържащи в състава си руската рубла (RUB) ще бъдат затворени за търговия. Тази промяна се налага, заради национален празник в страната през деня.

Конкретните промени са както следва:

Четвъртък, 8 Март

Петък, 9 Март

EURRUB

Затворен

Нормални Часове

USDRUB

Затворен

Нормални Часове

Бележка -"Нормални Часове" варира в зависимост от инструмента, който търгувате. Моля, вижте спецификациите на конкретните инструменти, които Ви интересуват в секция Спецификации на Контракта на нашия уебсайт.

Моля, не забравяйте, че е възможно по-високо ниво на волатилност, във връзка с отворените позиции, в празнични периоди, като посочения. Също така, посочените часове на търговия, са индикативни и могат да бъдат обект на промяна от страна на борсите, или провайдърите на ликвидност.

В допълнение, периоди като тези, могат да инициират разширяване на спредовете, поради изтънялата ликвидност на пазара.

Винаги е добра идея да следите нашия удобен Форекс Календар, който ще Ви помогне да бъдете информирани за всички най-важни предстоящи събития.

Търговска идея на деня: Нови и свежи търговски идеи

Руските пазари може и да са затворени, но има много други пазари и активи, които работят с нормално търговско време. Стига да не е празничен ден, в световен мащаб, Admiral Markets ще Ви представя „търговската идея на деня". Дне това може да е EUR/USD, утре Златото, а вдругиден – Биткойнът. Ако имате нужда от свежи идеи, давани от пазарни експерти, можете да ги получавате по време на нашите уебинари живо, или да ги гледате, когато Ви е удобно в нашия YouTube канал.

С Уважение,

Admiral Markets