2019 Национален ден на обединението: Актуализиране на търговските часове

Ноември 04, 2019 10:47

Уважаеми Трейдъри,

Моля отбележете, че в понеделник, 4 ноември 2019, следните валутни двойки няма да са достъпни за търговия, поради ваканцията заради руския ден на обединението:

  • USD/RUB
  • EUR/RUB

От 5 ноември 2019 година се възстановяват нормалните търговски часове за тези валутни двойки.

Важно: "Нормални часове" варират според инструментът. Моля вижте конкретни подробности в раздела "Технически спецификации" на нашия уебсайт.

Моля обърнете внимание, че поддържането на отворени позиции и чакащи поръчки по време ваканционни периоди води до по-високи нива на риск. Освен това посочените часове за търговия подлежат на промяна от съответните борси или доставчици на ликвидност. Също така периоди като този могат да увеличат вероятността от по-широки спредове, поради по-тънката ликвидност на пазара.

Имайте предвид, че макар рублата да не е достъпна за търговия, Admiral Markets разполага с още 40+ ДЗР върху валутни двойки, достъпни за търговия. Намерете следва инструмент за търговия днес!

Поздрави,

Admiral Markets.

Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.