79% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 79% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.
Регулация CySEC fca

2019 Национален ден на обединението: Актуализиране на търговските часове

Ноември 04, 2019 08:47

2019 Национален ден на обединението: Актуализиране на търговските часове

Уважаеми Трейдъри,

Моля отбележете, че в понеделник, 4 ноември 2019, следните валутни двойки няма да са достъпни за търговия, поради ваканцията заради руския ден на обединението:

  • USD/RUB
  • EUR/RUB

От 5 ноември 2019 година се възстановяват нормалните търговски часове за тези валутни двойки.

Важно: "Нормални часове" варират според инструментът. Моля вижте конкретни подробности в раздела "Технически спецификации" на нашия уебсайт.

Моля обърнете внимание, че поддържането на отворени позиции и чакащи поръчки по време ваканционни периоди води до по-високи нива на риск. Освен това посочените часове за търговия подлежат на промяна от съответните борси или доставчици на ликвидност. Също така периоди като този могат да увеличат вероятността от по-широки спредове, поради по-тънката ликвидност на пазара.

Имайте предвид, че макар рублата да не е достъпна за търговия, Admiral Markets разполага с още 40+ ДЗР върху валутни двойки, достъпни за търговия. Намерете следва инструмент за търговия днес!

Поздрави,

Admiral Markets.

Търгувайте Форекс с Admiral Markets


Admiral Markets Group се състои от следните компании:
Admiral Markets Pty Ltd
Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Admiral Markets Cyprus Ltd
Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
ПРОДЪЛЖИ
Admiral Markets UK Ltd
Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).