Admiral Markets стартира нов създател на партньорски реферални връзки

Септември 09, 2019 18:18

Admiral Markets с радост съобщава, че в нашия партньорски портал стартира нов създател на реферални линкове!

Създателят на реферални връзки упълномощава партньорите да създават уникални линкове за различни страници, продукти и езици, заедно с това им дава възможност да преглеждат как целевите клиенти ще виждат страниците. Това дава на партньорите много повече контрол върху опита на клиентите, към които се отнасят.

Само някои от предимствата на новата система включват:

  • Генерирайте реферални връзки за топ 11 страници на Admiral Markets: Знайте какво виждат вашите клиенти.
  • Изберете най-добрия език за вашата аудитория: Увеличете конверсиите, като изпращате клиентите си до най-подходящото уеб съдържание.
  • Визуализация на свързаните целеви страници: Тествайте връзките си с реферали преди да ги изпратите, за да се уверите, че няма да има проблеми, след като вашите маркетингови кампании стартират на живо.
  • Уникално маркиране за целите на проследяването: Настройте уникални тагове, за да различавате различни препратки към реферали и да проследявате тяхната ефективност, за да Ви помогнем да създавате още по-ефективни кампании в бъдеще.

Тествайте създателя на реферални линкове във вашия партньорски портал още днес!

Защо да станете партньор на Admiral Markets?

Партньорството с Admiral Markets Ви дава възможност да увеличите приходите си или да изградите Ваш бизнес като просто каните нови трейдъри да започнат да търгуват с нас.

Някои от предимствата от партньорството с Admiral Markets:

  • Конкурентни комисионни: Изберете структура на комисионните, която Ви устройва най-много. Колкото повече се разраства бизнеса, толкова повече се увеличават предлаганите от нас комисионни.
  • Прозрачно и гъвкаво плащане: Разберете колко сте спечелили с прозрачни плащания и отчитане.
  • Партньор с надежден и уважаван брокер: Работете с многократно награждаван, регулиран брокер, с присъствие в 20+ страни.
  • Достъп 24/7 до Партньорски Портал: Получете сигурен и незабавен достъп до страница с Вашето развитие, комисиони и актуални данни за печалбите.
  • Съвременни маркетингови материали: Ускорете резултатите си с професионални банери, добавки, брошури, шаблони за електронна поща, корици на Facebook и други.
  • Обслужването на клиенти е налично на 24 езика: Нашият екип от специализирани многоезични специалисти е на разположение, за да ви насочи и помогне.

Готови ли сте да започнете? Научете повече за това да станете партньор на Admiral Markets днес!

Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.