Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
 • Leverage up to:
  1:30 for retail clients,
  1:500 for professional clients
 • FSCS protection
 • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Промени в сървърите за мобилната версия на MT4

Май 29, 2015 16:42

Скъпи трейдъри,

Моля имайте предвид, че с цел подобряване на нашите услуги, ще направим няколко промени към списъка със сървъри за нашата мобилна платформа. Тези промени ще влязат в сила от 6 юни 2015 г.

От 6 юни, за да се свържете към мобилното приложение на MetaTrader 4, трябва да изберете един от долупосочените сървъри, в зависимост от Вашият тип сметка.

За реални сметки:

 • Admiral.Markets: AdmiralMarkets-Live2
 • Admiral.Prime: AdmiralMarkets-Live3
 • Admiral.Classic: AdmiralMarkets-Live1

За демо сметки:

 • Admiral.Markets: AdmiralMarkets-Demo2
 • Admiral.Classic или Admiral.Prime: AdmiralMarkets-Demo1

Моля имайте предвид, че от 6 юни старите сървъри няма да работят и трябва да се свържете към новите, използвайки вече посочените данни в зависимост от вида на сметката Ви.

Как изберете новите настройки на сървъра


За да изберете настройките за новия сървър ще трябва да отворите вашия MT4 на мобилното си устройство и докоснете неговата икона в горния ляв ъгъл на екрана.


Това ще Ви отведе до Вашите данни (име и сметка) в непосредствена близост до една стрела, моля натиснете върху стрелката, която ще ви отведе в нов екран на сметката.


Сега натиснете върху знака плюс в горния десен ъгъл на екрана, който ще Ви отведе до страницата за нов акаунт.


Моля изберете Вход към съществуващ акаунт


Моля въведете Admiral Markets в прозореца "Намери брокер" в горната част на следващия екран.


Сега би трябвало да бъде представен списъка на Admiral Markets със сървъри, моля изберете съответния сървър за Вашия тип сметка от списъка по-горе.

След като сте избрали Вашият нов сървър Влезте в акаунта си, използвайки данните за сметката ви.С уважение,

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.