Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Промени в разплащанията чрез Skrill

Октомври 24, 2016 17:30

Уважаеми Трейдъри,

Искаме да Ви информираме относно промените в политиката за разплащания по отношение на депозити и тегления в щатски долари чрез Skrill:

От 18 октомври 2016 г. вече няма да може да внасяте и теглите в USD, използвайки разплащателната система Skrill. Моля, вижте разделът Депозити и Тегления на нашия сайт, за да научите повече за алтернативните начини на плащане.

За да се съобразим с изискванията на AML, моля, имайте предвид, че всички депозити, направени с помощта на тази система преди 18 октомври 2016, ще бъдат върнати обратно към източника. Например, ако депозирате $ 100, използвайки Skrill на 17 октомври 2016 г. и поискате теглене на $ 100 на 22 октомври 2016 г., ще Ви върнем средствата обратно към Вашият Skrill акаунт.

Към този момент, ние не можем да посочим колко дълго ще продължи тази промяна, но ще Ви държим в течение.
Извиняваме се за неудобството и Ви благодарим за разбирането.С Най-Добри Пожелания,
Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 85% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.