​Промени в изискванията за маржин към валутните двойки съдържащи Чешка Крона

Май 19, 2017 09:32

Уважаеми трейдъри,

Моля, имайте в предвид, че със старта на търговската сесия в понеделник, 22-ри май 2017-та година, маржин изискванията към валутните двойки съдържащи Чешка Крона (CZK), в сметките Admiral.Markets и Zero.MT4 ще бъдат следните:

Номинална стойност на позицията в EUR или еквивалента в друга валута

Ливъридж за USDCZK, EURCZK и GBPCZK

До 1,500,000

1:25

1,500,000 - 2,300,000

1:10

Над 2,300,000

1:3

Причината за тази промяна е, че настоящото ниво на ливъридж при посочените двойки, е твърде агресивно, като провайдърите на ликвидност, поддържат много по-ниско ниво на ливъридж. Това, на практика води до неефективна ликвидност и отмяна на по-големи сделки.

Моля, вземете в предвид, че променените маржин изисквания, ще бъдат приложени към всички отворени позиции на инструментите, съдържащи Чешка Крона, след затварянето в петък на 19-ти май 2017-та година.

Учтиво Ви молим, да прегледате статута на сметката си, преди уикенда и да се подсигурите, че посрещате новите изисквания за маржин при посочените валутни двойки.

Също така, забележете, че поради намаляването на максималния ливъридж за посочените инструменти, условията за преди затваряне, вече няма да бъдат приложими за посочените валутни двойки в петъчните дни.

Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нашия екип за поддържане на клиенти, или вашия акаунт мениджър.

С уважение,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.