Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Промени в графика за търговия на двойките с RUB за Коледа и Нова Година

Декември 23, 2016 15:52

Уважаеми търговци,

Моля, обърнете внимание, че поради предстоящия празничен период за Коледа и Нова година ще има някои промени в графика за търговия на валутните двойки USD/RUB и EUR/RUB. Промените ще бъдат, както следва:

  • USD/RUB и EUR/RUB - 2-6 януари 2017: ЗАТВОРЕНИ

Графикът ще се нормализира в обичайното време за отваряне на пазара в понеделник, 09 януари 2017 г.

Моля, имайте предвид, че има по-високо ниво на риск, включен в поддържането на отворени позиции и отложени ордери през периода на почивката. Посочените часове за търговия могат да подлежат на промени от съответните борси или доставчиците на ликвидност.

Освен това, моля, имайте предвид, че има увеличаване на вероятността от по-широки спредове, поради по-слабата ликвидност на пазара.

2016 г. беше натоварена година за света на финансовите пазари. Тя беше и годината, в която получихме наградата за Най-добър CFD Брокер, постижение с което сме изключително горди и щастливи. Искахме да използваме тази възможност, за да Ви благодарим за това, че сте част от този успех, а също и да пожелаем на Вас и Вашето семейство много Весела Коледа и щастливо начало на 2017 г.!С най-добри пожелания,

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.