Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Промяна в Условията за Депозиране и Теглене в Щатски Долари

Октомври 20, 2017 12:54

Уважаеми Трейдъри,

Бихме искали да ви информираме, че правим промяна в условията на преводите в щатски долари, за захранване и теглене от сметки. Повечето от нашите сметки са в Евро (или друга европейска валута), така че тези промени, няма да засегнат много от нашите клиенти.

С начална дата от 1 Декември 2017, разходите свързани с депозити и тегленията в долари, ще са както следва:

 • Депозити: 10 USD – за всеки банков депозит.
 • Теглене: 20 USD – за всяко банково теглене, стартираща от първото теглене.


 • Незабавни Плащания за Минимални Такси


  Бихме искали да Ви припомним, че всички банкови депозити, правени в Евро (и други европейски валути) все още са безплатни – както и че все повече и повече от нашите клиенти, преминават към предлаганите от нас възможности за Незабавни Плащания!

  Незабавни Плащания означава, че всеки депозит, който направите към търговската си сметка, ще се случи за няколко секунди, ако се направи по правилния начин. Първият депозит до 3 000 Евро – с ползването на кредитна карта, също ще е безплатен!

  Всички последващи депозити, ще бъдат таксувани с такса от 0.9%. Достъпни са и системите за разплащане, като Skrill, Neteller и др.

  За повече информация, моля посетете секцията депозити и тегления, на нашия уебсайт.

  Admiral Markets е голям застъпник на бързите транзакции! Изпълнението на нашите Forex & CFD поръчки, се осъществява в рамките на милисекунди – защо тогава да чакате дни за депозиране на средства? Подканяме ви да изпробвате нашата бърза система за разплащане с кредитни карти. И помнете – първите 3 000 евро, ще се депозират без каквито и да е такси!

  Колко бързо се изпълняват нашите сделки?

  Знаехте ли, че средното фактическо време за изпълнение на поръчка при популярната валутна двойка EUR/USD е едва 0.067 секунди? Не вярвате? Проверете нашата статистика за изпълнение на поръчките сами. Проверете също така и статистиката ни за „Без Слипидж" и „Положителен Слипидж". Тези данни би трябвало да разсеят всякакви съмнения: търгувате с правилния брокер!

  Ако имате каквито и да е въпроси за посочената информация, или други аспекти на нашите услуги, не се колебайте да се свържете с наш представител.

  С уважение,

  Admiral Markets


  Предупреждение за риск

  ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.