Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

​Промяна в условията на търговия, за периода на президентските избори във Франция

Април 19, 2017 10:36

French_elections_news.jpg

Уважаеми Трейдъри,

Пазарната несигурност се повишава в светлината на предстоящите Френски президентски избори, които ще бъдат проведени на 23-ти април. Изборите ще продължат на 7-ми май, в случай, че никой от кандидатите не спечели мажоритарен дял от вота.

В отговор на настоящия политически климат, както и наскорошните терористични атаки в границите на ЕС и Великобритания, може да се предположи, че ръководителят на партията Национален Фронт - Марин Льо Пен, може да обере част от "мълчаливия вот", който да подкрепи политическата й програма. Именно поради тази подкрепа, в крайна сметка, е възможно Льо Пен, да спечели президентските избори във Франция. Подобен изход, може сериозно да разтърси финансовите пазари, в големи мащаби.

В следствие на тези очаквания, моля имайте в предвид, че ще са налице промени, които ще засегнат вашата търговия.

Обща информация


Конкретните изменения, ще влязат в сила от 00:00 часа (EET) на 21-ви Април в петък, до 12:00 часа (EET) на 24-ти април в понеделник. При положение, че станем свидетели на втори тур на президентските избори, същите промени, ще бъдат приложени, в същия часови диапазон от петък 5-ти май - до понеделник 8-ми май и ще включват повишение на изискванията за маржин за всички инструменти и всички типове сметки за търговия. Това ще означава, че най-високия процент ливъридж, който ще предлагаме за всички инструменти ще бъде ограничен до 1:50 (тоест ниво на маржин от 2%).

В допълнение, режимът "Close Only" (Само Затваряне), може да бъде задействан за всички инструменти, след кратко извeстяване и в границите, на който и да е момент от посочените по-горе времеви диапазони.

Моля имайте в предвид, че повишените изисквания за маржин, ще бъдат приложени към всички позиции, включително и отворените такива, преди споменатите периоди.

Промени в ливъриджа на сметките в Admiral.Markets и Admiral.Prime

Нивото на ливъридж за всички налични инструменти и номинални позиции, ще бъде ограничен до 1:50.

Моля вижте примерите за нивата на ливъридж в таблицата по-долу:

Обичайни нива на ливъридж

Променени нива на ливъридж

1:500

1:50

1:200 или 1:100

1:50

1:50

1:50

1:10

1:10

Промени в ливъриджа на сметките в Admiral.MT5

Нивото на ливъридж на сметките в Admiral.MT5 по време на споменатия по-горе период, ще бъде 1:50.

Промени в ливъриджа за сметките в Admiral.Classic

Нивото на ливъридж за сметките в Admiral.Classic също ще бъде ограничен до 1:50, което на практика е 10 пъти увеличаване на изискванията за маржин:

Нормални нива на ливъридж

Променени нива на ливъридж

1:500

1:50

1:200

1:20

1:100

1:10

1:50

1:5

Учтиво ви молим, правилно да определите, потенциалното въздействие на споменатите по-горе промени, в условията на търговия и как те ще въздействат върху вас и търговията ви.

Моля, имайте в предвид, повишените търговски рискове, преди, по време и след президентските избори във Франция, включващи:

a. Резки ценови изменения, особено на европейските индекси и базираните на европейски компании CFD-та, както и на валутните двойки, съдържащи евро.

b. Сериозни ценови гапове, особено след уикендите.

c. Ограничена ликвидност, която може да доведе до повишен брой отхвърлени поръчки и пазарни слипиджи.

В допълнение, към гореспоменатите по-горе мерки, Admiral Markets, си запазва правото да прави допълнителни изменения в условията на търговия, в зависимост от пазарната ситуация, свързана с президентските избори във Франция. Известията за такива промени, ще бъдат направени, чрез нашия уебсайт, e-mail, или вътрешната поща на MetaTrader. Подобни промени, макар и не ограничени до следните, могат да включват:

a.повишаване на изискванията за маржин, за конкретни, или за всички инструменти;

b. допълнителни рестрикции за търговия, или удължаване на срока на посочените по-горе условия за конкретен, или всички инструменти.

Управление на Риска

Трейдърите, трябва винаги да отделят сериозно внимание на личния си риск мениджмънт. Но също така е задължение и на брокерите, да правят всичко възможно, за да предпазват клиентите си и техните бизнеси. От време на време, особено по време на рискови глобални събития, Admiral Markets може да промени изискванията за маржин. Това е в съответствие с препоръките на всички водещи Европейски Регулатори.

Ние Сме Тук За Вас

Ако имате, каквито и да е въпроси, коментари, или изисквания, не се колебайте да се свържете с нашия екип за обслужване на клиенти, или вашия личен акаунт мениджър.

С уважение,

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.