Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

​Промяна в условията на търговия, за периода на президентските избори във Франция

Април 19, 2017 10:36

French_elections_news.jpg

Уважаеми Трейдъри,

Пазарната несигурност се повишава в светлината на предстоящите Френски президентски избори, които ще бъдат проведени на 23-ти април. Изборите ще продължат на 7-ми май, в случай, че никой от кандидатите не спечели мажоритарен дял от вота.

В отговор на настоящия политически климат, както и наскорошните терористични атаки в границите на ЕС и Великобритания, може да се предположи, че ръководителят на партията Национален Фронт - Марин Льо Пен, може да обере част от "мълчаливия вот", който да подкрепи политическата й програма. Именно поради тази подкрепа, в крайна сметка, е възможно Льо Пен, да спечели президентските избори във Франция. Подобен изход, може сериозно да разтърси финансовите пазари, в големи мащаби.

В следствие на тези очаквания, моля имайте в предвид, че ще са налице промени, които ще засегнат вашата търговия.

Обща информация


Конкретните изменения, ще влязат в сила от 00:00 часа (EET) на 21-ви Април в петък, до 12:00 часа (EET) на 24-ти април в понеделник. При положение, че станем свидетели на втори тур на президентските избори, същите промени, ще бъдат приложени, в същия часови диапазон от петък 5-ти май - до понеделник 8-ми май и ще включват повишение на изискванията за маржин за всички инструменти и всички типове сметки за търговия. Това ще означава, че най-високия процент ливъридж, който ще предлагаме за всички инструменти ще бъде ограничен до 1:50 (тоест ниво на маржин от 2%).

В допълнение, режимът "Close Only" (Само Затваряне), може да бъде задействан за всички инструменти, след кратко извeстяване и в границите, на който и да е момент от посочените по-горе времеви диапазони.

Моля имайте в предвид, че повишените изисквания за маржин, ще бъдат приложени към всички позиции, включително и отворените такива, преди споменатите периоди.

Промени в ливъриджа на сметките в Admiral.Markets и Admiral.Prime

Нивото на ливъридж за всички налични инструменти и номинални позиции, ще бъде ограничен до 1:50.

Моля вижте примерите за нивата на ливъридж в таблицата по-долу:

Обичайни нива на ливъридж

Променени нива на ливъридж

1:500

1:50

1:200 или 1:100

1:50

1:50

1:50

1:10

1:10

Промени в ливъриджа на сметките в Admiral.MT5

Нивото на ливъридж на сметките в Admiral.MT5 по време на споменатия по-горе период, ще бъде 1:50.

Промени в ливъриджа за сметките в Admiral.Classic

Нивото на ливъридж за сметките в Admiral.Classic също ще бъде ограничен до 1:50, което на практика е 10 пъти увеличаване на изискванията за маржин:

Нормални нива на ливъридж

Променени нива на ливъридж

1:500

1:50

1:200

1:20

1:100

1:10

1:50

1:5

Учтиво ви молим, правилно да определите, потенциалното въздействие на споменатите по-горе промени, в условията на търговия и как те ще въздействат върху вас и търговията ви.

Моля, имайте в предвид, повишените търговски рискове, преди, по време и след президентските избори във Франция, включващи:

a. Резки ценови изменения, особено на европейските индекси и базираните на европейски компании CFD-та, както и на валутните двойки, съдържащи евро.

b. Сериозни ценови гапове, особено след уикендите.

c. Ограничена ликвидност, която може да доведе до повишен брой отхвърлени поръчки и пазарни слипиджи.

В допълнение, към гореспоменатите по-горе мерки, Admiral Markets, си запазва правото да прави допълнителни изменения в условията на търговия, в зависимост от пазарната ситуация, свързана с президентските избори във Франция. Известията за такива промени, ще бъдат направени, чрез нашия уебсайт, e-mail, или вътрешната поща на MetaTrader. Подобни промени, макар и не ограничени до следните, могат да включват:

a.повишаване на изискванията за маржин, за конкретни, или за всички инструменти;

b. допълнителни рестрикции за търговия, или удължаване на срока на посочените по-горе условия за конкретен, или всички инструменти.

Управление на Риска

Трейдърите, трябва винаги да отделят сериозно внимание на личния си риск мениджмънт. Но също така е задължение и на брокерите, да правят всичко възможно, за да предпазват клиентите си и техните бизнеси. От време на време, особено по време на рискови глобални събития, Admiral Markets може да промени изискванията за маржин. Това е в съответствие с препоръките на всички водещи Европейски Регулатори.

Ние Сме Тук За Вас

Ако имате, каквито и да е въпроси, коментари, или изисквания, не се колебайте да се свържете с нашия екип за обслужване на клиенти, или вашия личен акаунт мениджър.

С уважение,

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 85% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.