Промяна в Таксите при Депозиране с Кредитни Карти

Септември 15, 2017 17:51

Уважаеми Трейдъри,

Както знаете, никога не спираме да се опитваме да Ви предоставим най-добрите възможни условия за търговия. Това включва и да Ви помагаме при депозиране на средства, към вашата сметка за търговия по възможно най-лесния и удобен начин. В светлината на казаното, имаме страхотни новини, за всички клиенти, които депозират с кредитна карта.

Моментален Превод – Депозит до 3 000 Евро БЕЗПЛАТНО!*

*От 15 Септември, 2017 година, първите 3000 Евро (или еквивалента им в друга валута), депозирани с кредитна карта, ще бъдат правени без допълнителни такси.

Депозитите с кредитни карти, над посочената сума, или депозити направени след първоначален депозит от 3000 Евро (или еквивалента им в друга валута) ще се таксуват, съгласно стандартните такси за депозити с кредитни карти.

Търговията с Admiral Markets е бърза! Изпълнението на Forex & CFD поръчките, обикновено се изпълняват за няколко милисекунди, но депозирането с банков превод, може да отнеме до три дни. Така че, защо да не ускорите процеса на трансфериране на средства, като го направите с кредитна карта? Пробвайте още сега!

Още Промени за Депозити с MasterCard

Моля, имайте в предвид, че вече можете да правите депозити в полски злоти & унгарски форинти, с ползването на кредитни карти MasterCard. За допълнителна информация относно таксите, моля проверете нашите условия за депозити и тегления на нашия уебсайт.

Моля, имайте в предвид че направеното предложение, важи и за новите валути.

Ако имате въпроси, относно тази информация, или други аспекти на услугите, моля свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти.

С Уважение,

Admiral Markets


Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.