76% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 76% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация CySEC fca

Промени в търговските часове заради промяна във времето в САЩ

Март 02, 2020 19:25

Промени в търговските часове заради промяна във времето в САЩ

Уважаеми Трейдъри,

Искаме да Ви информираме за бъдещи промени на нашите търговски часове, които ще настъпят в резултат на започване на лятното часово време в САЩ. От откриването на сесията в понеделник, 9 март 2020 година, до приключване на сесията в петък, 27 март 2020, часовете за търговия ще бъдат изместени с един час назад, за да съвпаднат със затварянето на пазарите в САЩ.

  • Форекс спот (валутни двойки с изключение на кросовете с RUB)
  • Щатски ДЗР върху суровини
  • ДЗР върху щатски индекси и ДЗР върху щатски облигации
  • ДЗР върху американски акции/ДЗР върху американски ETF-и
  • ДЗР върху европейски индекси DAX 30 и FTSE 100 нощни почивки

Тази промяна се дължи на преминаването на САЩ към лятното часово време преди Източна Европа (Admiral Markets ще продължат да работят по източноевропейско време).

Моля, не забравяйте, че има по-високо ниво на риск, свързано с поддържането на отворени позиции и чакащи поръчки през този период. Също така, имайте предвид, че посочените по-горе часове за търговия могат да подлежат на промяна в зависимост от съответните борси или доставчици на ликвидност; промените в часовете за търговия също се отразяват на приложимите условия за маржин преди затваряне.

Разширете своите умения за търговия с безплатни уебинари!

Знаете ли, че Admiral Markets спечели Global Banking & Finance Award за това, че е най-добрата Форекс компания за Обучение и тренировки в Германия през 2020 година?

Ако сте готови да изведе Вашите умения в търговията на следващото ниво, вижте за какво се стига до шум в нашите безплатни уебинари. Водени от професионални трейдъри, те ще ви научат за това как да преминете от абсолютно начинаещ до напреднал Форекс трейдър. Трябва да знаете, че уебинарите са само на английски. Просто кликнете върху банера по-долу, за да се регистрирате БЕЗПЛАТНО!

Free Live Trading Webinars