Промяна на маржин изискванията заради речта на Президента на Каталуния

Октомври 09, 2017 18:25


Уважаеми Трейдъри,

Днес в 19:00 часа EET каталунския президентът, Carles Puigdemont, трябва да държи "ключова реч". Има шанс президентът да използва тази възможност, за да обяви независимостта на Каталуния от Испания. Ако това се случи, това може да доведе до ценови гапове и повишена волатилност на пазара.

За да защитим клиентите си от риск от отрицателни салда, ще променим изискванията за маржин за периода от 18:00 часа EET до 23:59 часа EET във вторник, 10 октомври 2017 г., както следва:

Максимален ливъридж 1: 200

FX Majors, FX minors, FX екзотични двойки & двойки с CHF, [ASX200], [DAX30], [DJI30], [FTSE100]

Максимален ливъридж 1: 50

[AEX25], [CAC40], [MDAX50], [SMI20], [STOXX50], [TECDAX30], #Bund, #USTNote

Моля, имайте в предвид да проверите свободния марджин в профила си, ако имате отворени позиции за изброените инструменти, тъй като измененият ливъридж ще се прилага за открити позиции. Друга възможност е да проверите опциите за депозит- повечето от които ви позволяват да правите незабавни плащания , които могат да бъдат кредитирани в профила Ви за минути.

Също така Ви каним да прочетете повече за основите на управлението на риска в специализираната секция на нашия уебсайт.

Ако имате въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с вашия местен екип за поддръжка на клиенти или с мениджъра на профила си.

С уважение,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.