Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Промяна на маржин изискванията заради речта на Президента на Каталуния

Октомври 09, 2017 18:25


Уважаеми Трейдъри,

Днес в 19:00 часа EET каталунския президентът, Carles Puigdemont, трябва да държи "ключова реч". Има шанс президентът да използва тази възможност, за да обяви независимостта на Каталуния от Испания. Ако това се случи, това може да доведе до ценови гапове и повишена волатилност на пазара.

За да защитим клиентите си от риск от отрицателни салда, ще променим изискванията за маржин за периода от 18:00 часа EET до 23:59 часа EET във вторник, 10 октомври 2017 г., както следва:

Максимален ливъридж 1: 200

FX Majors, FX minors, FX екзотични двойки & двойки с CHF, [ASX200], [DAX30], [DJI30], [FTSE100]

Максимален ливъридж 1: 50

[AEX25], [CAC40], [MDAX50], [SMI20], [STOXX50], [TECDAX30], #Bund, #USTNote

Моля, имайте в предвид да проверите свободния марджин в профила си, ако имате отворени позиции за изброените инструменти, тъй като измененият ливъридж ще се прилага за открити позиции. Друга възможност е да проверите опциите за депозит- повечето от които ви позволяват да правите незабавни плащания , които могат да бъдат кредитирани в профила Ви за минути.

Също така Ви каним да прочетете повече за основите на управлението на риска в специализираната секция на нашия уебсайт.

Ако имате въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с вашия местен екип за поддръжка на клиенти или с мениджъра на профила си.

С уважение,

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.