76% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 76% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация CySEC fca

Промяна на маржин изискванията заради речта на Президента на Каталуния

Октомври 09, 2017 18:25


Уважаеми Трейдъри,

Днес в 19:00 часа EET каталунския президентът, Carles Puigdemont, трябва да държи "ключова реч". Има шанс президентът да използва тази възможност, за да обяви независимостта на Каталуния от Испания. Ако това се случи, това може да доведе до ценови гапове и повишена волатилност на пазара.

За да защитим клиентите си от риск от отрицателни салда, ще променим изискванията за маржин за периода от 18:00 часа EET до 23:59 часа EET във вторник, 10 октомври 2017 г., както следва:

Максимален ливъридж 1: 200

FX Majors, FX minors, FX екзотични двойки & двойки с CHF, [ASX200], [DAX30], [DJI30], [FTSE100]

Максимален ливъридж 1: 50

[AEX25], [CAC40], [MDAX50], [SMI20], [STOXX50], [TECDAX30], #Bund, #USTNote

Моля, имайте в предвид да проверите свободния марджин в профила си, ако имате отворени позиции за изброените инструменти, тъй като измененият ливъридж ще се прилага за открити позиции. Друга възможност е да проверите опциите за депозит- повечето от които ви позволяват да правите незабавни плащания , които могат да бъдат кредитирани в профила Ви за минути.

Също така Ви каним да прочетете повече за основите на управлението на риска в специализираната секция на нашия уебсайт.

Ако имате въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с вашия местен екип за поддръжка на клиенти или с мениджъра на профила си.

С уважение,

Admiral Markets