Актуализация на часовете за търговия заради смяна на лятното часово време 2019

Октомври 17, 2019 19:34

Уважаеми Трейдъри,

Моля отбележете, че от 27 октомври до 3 ноември 2019 дневните почивки на търговията ще се преместят с един час назад, което означава, че почивката ще започне и приключи един час по-рано.

Тази времена корекция е необходима, тъй като САЩ преминава от лятно към зимно часово време една седмица по-рано от Европа. Форекс търговията няма да бъде засегната от тази промяна и ще отвори в 00:05 източноевропейско времена 28 октомври. Часът на затваряне също се се запази в 22:59 източноевропейско време.

Посочените часове за търговия подлежат на промяна от съответните борси или доставчици на ликвидност. Промените в часовете за търговия също се отразяват на приложимите условия за маржин преди затваряне на пазарите.

Нов сте за Admiral Markets? Отворете си сметка още днес?

Ако обмисляте търговия с Admiral Markets, първата стъпка, за да започнете е да отворите чисто нов профил Кабинет на Трейдъра.

С Admiral Markets можете да кажете ДА на:

  • Нашите най-добри спредове в историята: Типичен спред от 0.6 пипса на EUR/USD и 0,8 пипса на DAX30 CFD
  • 7500+ инструмента, включително ДЗР на Форекс, акции, суровини, индекси и още
  • Най-популярната платформа за търговия в света - търгувайте навсякъде на всяко устройство с MetaTrader
  • Най-строгите регулации, най-силния регионален отдел за обслужване на клиенти и най-силните глобални предложения

И през Вашият профил в Кабинет на Трейдъра, можете да отворите реална или демо сметка за търговия, да изтеглите последния търговски софтуер или да търгувате директно от Вашия браузър и да депозирате и теглите средства.

Започнете още днес!

Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.