76% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 76% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация CySEC fca

Промяна на изискванията за маржин поради изборите в Германия и Нова Зеландия

Септември 22, 2017 14:41

Уважаеми трейдъри,

Общите избори в Германия и Нова Зеландия през този уикенд може да доведат до пазари, които изпитват висока волатилност в редица Форекс и CFD инструменти.

Като отговорен брокер е наше задължение да Ви информираме за всички потенциални събития, които могат да нарушат пазара, като предстоящите избори в Германия и Нова Зеландия, които потенциално ще повлияят на инструментите, включително EUR и NZD, както и корелативни волатилни валути като GBP. Тези пазари може да не са толкова ликвидни, колкото през нормалните периоди преди и след изборите. Заявените поръчки могат да бъдат изпълнени със съществено отклонение от исканите нива поради потенциалните пропуски в цените, които може да се появят след края на седмицата.

Поради тези причини за периода от 21:00 EET Петък, 22 Септември 2017 до 10:00 EET Понеделник 25 Септември, 2017, нашите изисквания за маржин ще бъдат променени, както следва:

▪ FX Majors, FX Minors, FX Exotics & валутни двойки с CHF - максималния ливъридж ще бъде променен до 1:200.

▪ [ASX200], [DAX30], [DJI30], [FTSE100], #Bund, #USTNote - максималния ливъридж ще бъде променен до 1:100.

▪ [AEX25], [CAC40], [IBEX35], [MDAX50], [TECDAX30], [OBX25], [SMI20], [STOXX50] - максималния ливъридж ще бъде променен до 1:50.

Моля, обърнете внимание, че горепосочените промени ще се прилагат както за нови, така и за съществуващи позиции.

Моля, обърнете внимание също, че горепосочените промени в максималния ливъридж не заместват настоящите условия за предварително затваряне, посочени в нашите договорни спецификации.

Можем да приемем и други подходи, ако сметнем за подходящи и осъществими при дадените обстоятелства, като потенциално можем да включим режима "Само за затваряне" за неопределени периоди от време. При промяна, ще Ви уведомим за съответната актуализация.

Ако имате някакви въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с вашия местен екип за поддръжка на клиенти или с акаунт мениджъра си.

С уважение,

Admiral Markets