Промяна в търговските часове поради прехода към лятно часово време в САЩ

Март 08, 2019 12:25

Уважаеми Трейдъри,

бихме искали да Ви информираме за предстоящите промени в нашите търговски часове, които ще настъпят в резултат на преминаването към лятното часово време в САЩ. Между откриването на сесията в понеделник, 11 март 2019 г., до приключването на сесията в петък, 29 март 2019 г., часовете за търговия ще бъдат изместени един час назад, за да съвпаднат с края на американските пазари.

  • Форекс Spot (валутни двойки) (с изключение на кросовете с RUB)
  • CFD-та върху US суровини
  • CFD –та върху Щатски Индекси и CFD-та върху Щатски облигации
  • CFD –та върху Щатски акции / Щатски акции и CFD –та върху Щатски ETF-и
  • CFD-та върху европейски индекси DAX30 и FTSE100 нощни паузи.

Тази промяна се дължи на преминаването на САЩ към лятното часово време преди Източна Европа (Admiral Markets ще продължи да работи по Източноевропейско време (EET)).

Моля, не забравяйте, че съществува по-високо ниво на риск, свързан с поддържането на отворени позиции и чакащите поръчки през този период. Също така, имайте предвид, че посочените по-горе часове за търговия могат да се променят в зависимост от съответните борси или доставчици на ликвидност; промените в часовете за търговия също засягат приложимите условия за предварително затваряне.

Възползвайте се от най-добрите комисионни в историята с Zero.MT4

През този период Admiral Markets също ще провежда промоция за рожден си ден за ограничен период за нашите клиенти. От вторник, 5 март 2019 г. до четвъртък, 28 март 2019 г., всички трейдъри ще могат да търгуват на най-ниското ниво на комисионна с Zero.MT4 от само 1,8 USD за сделка на нашите CFD върху Форекс.

Следователно, общите ви разходи за търговия на сметката Zero.MT4 ще бъдат само 0.37 пипса за EUR / USD, приблизително 0.38 пипса за USD / JPY и 0.42 пипса за GBP / USD.

Научете повече за Zero.MT4.

Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.