76% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 76% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация CySEC fca

Промяна в търговските часове поради прехода към лятно часово време в САЩ

Март 08, 2019 12:25

Промяна в търговските часове поради прехода към лятно часово време в САЩ

Уважаеми Трейдъри,

бихме искали да Ви информираме за предстоящите промени в нашите търговски часове, които ще настъпят в резултат на преминаването към лятното часово време в САЩ. Между откриването на сесията в понеделник, 11 март 2019 г., до приключването на сесията в петък, 29 март 2019 г., часовете за търговия ще бъдат изместени един час назад, за да съвпаднат с края на американските пазари.

  • Форекс Spot (валутни двойки) (с изключение на кросовете с RUB)
  • CFD-та върху US суровини
  • CFD –та върху Щатски Индекси и CFD-та върху Щатски облигации
  • CFD –та върху Щатски акции / Щатски акции и CFD –та върху Щатски ETF-и
  • CFD-та върху европейски индекси DAX30 и FTSE100 нощни паузи.

Тази промяна се дължи на преминаването на САЩ към лятното часово време преди Източна Европа (Admiral Markets ще продължи да работи по Източноевропейско време (EET)).

Моля, не забравяйте, че съществува по-високо ниво на риск, свързан с поддържането на отворени позиции и чакащите поръчки през този период. Също така, имайте предвид, че посочените по-горе часове за търговия могат да се променят в зависимост от съответните борси или доставчици на ликвидност; промените в часовете за търговия също засягат приложимите условия за предварително затваряне.

Възползвайте се от най-добрите комисионни в историята с Zero.MT4

През този период Admiral Markets също ще провежда промоция за рожден си ден за ограничен период за нашите клиенти. От вторник, 5 март 2019 г. до четвъртък, 28 март 2019 г., всички трейдъри ще могат да търгуват на най-ниското ниво на комисионна с Zero.MT4 от само 1,8 USD за сделка на нашите CFD върху Форекс.

Следователно, общите ви разходи за търговия на сметката Zero.MT4 ще бъдат само 0.37 пипса за EUR / USD, приблизително 0.38 пипса за USD / JPY и 0.42 пипса за GBP / USD.

Научете повече за Zero.MT4.

Сравнете нашите предложения