Промяна и подобрение на условията за търговия със CFD-та върху BTCUSD и ETHUSD

Ноември 28, 2017 09:29

Уважаеми Трейдъри,

Моля, имайте в предвид че с начало от 00:00 часа (EET) в понеделник на 11-ти декември 2017 година, търговските условия в търговията със CFD-та по две от основните криптовалути - BTCUSD и ETHUSD – ще бъдат променени и съществено подобрени, както е описано по-долу:

1. Премахване на ограниченията за експозиция

Текущото ограничение на експозицията до 10 000 евро (или еквивалента в друга валута) ще бъде повишено до 40 000 евро, за инструмента BTCUSD и до 20,000 EUR за ETHUSD. Тези ограничения за експозициите няма да бъдат съвместявани едно с друго, или с останалите ограничения за лимит до 10 000 EUR за останалите CFD-та на криптовалути. Тази промяна, на практика ще повиши размера на Вашите потенциални позиции при CFD-та на Биткойн и Етер.

2. Повишение на максималния ливъридж при BTCUSD и представяне на различен маржин за различните по-големина сметки

Максималният ливъридж при BTCUSD ще бъде повишен от 1:5 до 1:10. Ще бъде въведен намаляващ ливъридж с увеличаване на размера на сметките, както следва:

2.1. BTCUSD

Номинална Стойност на Позицията във Валутата на Сметката

Ливъридж

EUR, USD, CHF

GBP

До 5 000

До 4,000

1:10

5,000 - 25,000

4,000 - 20,000

1:5

Над 25,000

Над 20,000

1:2

2.2. ETHUSD

Номинална Стойност на Позицията във Валутата на Сметката

Ливъридж

EUR, USD, CHF

GBP

До 15,000

До 11,000

1:5

Над 15,000

Над 11,000

1:2

3. Премахване на търговията през уикенда

Поради преминаването към нов ликвиден провайдър, който в момента не оперира по време на уикендите, търговския график на двата инструмента BTCUSD и ETHUSD ще бъде променен на – от 00:05 (EET) понеделникдо 23:59 (EET) петък.

4. Промяна на дневните финансови разходи

Лихвите по дневното финансиране (СУАП) ще бъдат променени както следва:

Посока на Търговия

Годишни Лихвени Нива

BTCUSD

ETHUSD

Дълга позиция

-30%

-50%

Къса позиция

-30%

-50%


5. Промяна в размера на контракта, минималната стъпка и максимален брой контракти

С начало, от посочената дата и час, спецификите на CFD-контрактите на BTCUSD и ETHUSD ще са както следва:

Атрибут

BTCUSD

ETHUSD

Размер на контракта


1 BTC



1 ETH


Минимален размер на контракт

Стъпка на контракта

Максимален размер на контракта

10 BTC

10 ETH


Важно!

Моля, имайте в предвид, че всички позиции по BTCUSD и ETHUSD ще бъдат затворени по последна цена на котиране към 23:59 петък 1 декември 2017 г., по време на традиционната поддръжка. Чакащите поръчки на BTCUSD и ETHUSD също ще бъдат отменени. Тази мярка е необходима да бъде предприета, за пренастройване към новите характеристики на контрактите.

Посочените по-горе промени са първата стъпка към преминаване на нашите CFD-продукти върху криптовалути от ликвиден провайдър с ограничени възможности и ниско качество на изпълнение на поръчките към дериватна ликвидност – което ни позволява да повишим скалата на бизнеса си и да поддържаме високи стандарти в качеството на изпълнение на поръчките.

Ако имате някакви въпроси, във връзка с променените условия, или друг аспект от нашите услуги, не се колебайте да се свържете с нашия екип за обслужване на клиенти.

И никога не забравяйте...

Криптовалутите са изключително волатилни и сравнително неликвидни, което прави CFD-продуктите върху криптовалути изключително опасни за краткосрочна търговия. Според нашите наблюдения, много от трейдърите, предпочитат да следват стратегията „купи и дръж" в усилията си да се облагодетелстват от силните трендове на тези пазари.

Ако искате да видите краткосрочни търговски възможности, проверете нашите други основни продукти като: Forex, и CFD-та върху индекси и суровини. При тези продукти, можете сами да определяте размера на ползвания ливъридж, както и да използвате широк набор от краткосрочни стратегии – включително скалпиране, интрадневна и дневна търговия. Admiral Markets Ви предлага широк набор от продукти – вижте кои са подходящи за Вас!

С уважение,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.