Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Промяна и подобрение на условията за търговия със CFD-та върху BTCUSD и ETHUSD

Ноември 28, 2017 09:29

Уважаеми Трейдъри,

Моля, имайте в предвид че с начало от 00:00 часа (EET) в понеделник на 11-ти декември 2017 година, търговските условия в търговията със CFD-та по две от основните криптовалути - BTCUSD и ETHUSD – ще бъдат променени и съществено подобрени, както е описано по-долу:

1. Премахване на ограниченията за експозиция

Текущото ограничение на експозицията до 10 000 евро (или еквивалента в друга валута) ще бъде повишено до 40 000 евро, за инструмента BTCUSD и до 20,000 EUR за ETHUSD. Тези ограничения за експозициите няма да бъдат съвместявани едно с друго, или с останалите ограничения за лимит до 10 000 EUR за останалите CFD-та на криптовалути. Тази промяна, на практика ще повиши размера на Вашите потенциални позиции при CFD-та на Биткойн и Етер.

2. Повишение на максималния ливъридж при BTCUSD и представяне на различен маржин за различните по-големина сметки

Максималният ливъридж при BTCUSD ще бъде повишен от 1:5 до 1:10. Ще бъде въведен намаляващ ливъридж с увеличаване на размера на сметките, както следва:

2.1. BTCUSD

Номинална Стойност на Позицията във Валутата на Сметката

Ливъридж

EUR, USD, CHF

GBP

До 5 000

До 4,000

1:10

5,000 - 25,000

4,000 - 20,000

1:5

Над 25,000

Над 20,000

1:2

2.2. ETHUSD

Номинална Стойност на Позицията във Валутата на Сметката

Ливъридж

EUR, USD, CHF

GBP

До 15,000

До 11,000

1:5

Над 15,000

Над 11,000

1:2

3. Премахване на търговията през уикенда

Поради преминаването към нов ликвиден провайдър, който в момента не оперира по време на уикендите, търговския график на двата инструмента BTCUSD и ETHUSD ще бъде променен на – от 00:05 (EET) понеделникдо 23:59 (EET) петък.

4. Промяна на дневните финансови разходи

Лихвите по дневното финансиране (СУАП) ще бъдат променени както следва:

Посока на Търговия

Годишни Лихвени Нива

BTCUSD

ETHUSD

Дълга позиция

-30%

-50%

Къса позиция

-30%

-50%


5. Промяна в размера на контракта, минималната стъпка и максимален брой контракти

С начало, от посочената дата и час, спецификите на CFD-контрактите на BTCUSD и ETHUSD ще са както следва:

Атрибут

BTCUSD

ETHUSD

Размер на контракта


1 BTC1 ETH


Минимален размер на контракт

Стъпка на контракта

Максимален размер на контракта

10 BTC

10 ETH


Важно!

Моля, имайте в предвид, че всички позиции по BTCUSD и ETHUSD ще бъдат затворени по последна цена на котиране към 23:59 петък 1 декември 2017 г., по време на традиционната поддръжка. Чакащите поръчки на BTCUSD и ETHUSD също ще бъдат отменени. Тази мярка е необходима да бъде предприета, за пренастройване към новите характеристики на контрактите.

Посочените по-горе промени са първата стъпка към преминаване на нашите CFD-продукти върху криптовалути от ликвиден провайдър с ограничени възможности и ниско качество на изпълнение на поръчките към дериватна ликвидност – което ни позволява да повишим скалата на бизнеса си и да поддържаме високи стандарти в качеството на изпълнение на поръчките.

Ако имате някакви въпроси, във връзка с променените условия, или друг аспект от нашите услуги, не се колебайте да се свържете с нашия екип за обслужване на клиенти.

И никога не забравяйте...

Криптовалутите са изключително волатилни и сравнително неликвидни, което прави CFD-продуктите върху криптовалути изключително опасни за краткосрочна търговия. Според нашите наблюдения, много от трейдърите, предпочитат да следват стратегията „купи и дръж" в усилията си да се облагодетелстват от силните трендове на тези пазари.

Ако искате да видите краткосрочни търговски възможности, проверете нашите други основни продукти като: Forex, и CFD-та върху индекси и суровини. При тези продукти, можете сами да определяте размера на ползвания ливъридж, както и да използвате широк набор от краткосрочни стратегии – включително скалпиране, интрадневна и дневна търговия. Admiral Markets Ви предлага широк набор от продукти – вижте кои са подходящи за Вас!

С уважение,

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.