​Промени в Графика на Търговия от 29 Октомври до 5 Ноември 2017 г.

Октомври 30, 2017 09:37

Уважаеми Трейдъри,

Моля имайте в предвид, че за периода 29 Октомври - 5 Ноември, началото и краят на търговията, ще бъдат изместени с един час назад, което означава, че търговските сесии ще стартират и приключват с един час по-рано от традиционното.

Тази временна промяна, се налага, защото САЩ преминава към „Зимното часова време" с една седмица по-късно в сравнение с Европа. Отварянето на Forex търговията в Понеделник в (00:05 часа EET) няма да бъде засегнато. Времето на затваряне в Петък ще бъде 23:00 часа ЕЕТ.

Имайте в предвид, че посочените часове за търговия са примерни и могат да бъдат обект на промяна от съответните борси, или провайдъри на ликвидност.

Помнете, можете да следите за всички важни новини и събития, като настоящото, посредством нашия удобен Форекс Календар. Проверете го!

Ако имате, каквито и да било въпроси, свързани с тази новина, или нашите продукти и услуги, не се колебайте да се свържете с нашия екип за обслужване на клиенти.

С Уважение,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.