Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Профилактика в Кибинет на Трейдъра и Кабинет на Партньора

Март 13, 2018 08:42

Уважаеми Трейдъри,

Моля, имайте в предвид, че във връзка с рутинна поддръжка на сървърите, „Кабинет на Трейдъра" и „Кабинет на Партньора", няма да бъдат достъпни в събота на 17-ти Март 2018 година, от 12:00 до 20:00 часа ЕЕТ (местно време).

Трейдърските транзакции, няма да бъдат засегнати в резултат на тази традиционна поддръжка. Няма да имате възможност обаче, да депозирате и теглите средства, или да отваряте нови сметки в посоченото време. Предварително се извиняваме, за всяко неудобство, което това може да Вие причинило.

8 Часа Поддръжка – 8 Причини да Търгувате с Admiral Markets...

1. MT4 или MT5 – зависи от Вас! Използвайте класическата, или последната версия на софтуера – ние предлагаме и двете!

2. Mac Потребители? Няма проблеми! Вижте нашата специална версия софтуер на MT4 & MT5достъпна и за потребителите на Mac!

3. Волатилността означава движение и може да донесе страхотни търговски възможности. Не оставайте обаче незащитени – възползвайте се от настройките за Защита от Волатилност, които Ви предлагаме.

4. Предлагаме инстантни плащания, чрез кредитна карта, които вече са напълно БЕЗПЛАТНИ!

5. CFD Минилотове. Търгувайте с DAX30, DJI30 и FTSE100 с минимален обем от 0.1 лота!

6. Ежедневни Търговски Идеи – вижте нашите ежедневни уебинари, на които професионални трейдъри споделят своите възгледи за пазара и търговски стратегии и идеи (само на английски, към момента).

7. Толкова много брокери, ще Ви кажат с какъв ливъридж да търгувате. Ние от Admiral Markets, Ви предлагаме сами да направите това, като си изберете ливъридж до 1:500. От Вас зависи!

8. MetaTrader Suprem Edition – повишете търговския си арсенал с над 60 допълнителни и уникални възможности.

Ако имате каквито и да било въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип за обслужване на клиенти, или своя акаунт мениджър.

С Уважение,

Admiral Markets

P.S. Защо пък да не използвате тази временна профилактика, за да подобрите своите търговски знания и умения? Вижте нашите специални образователни програми, включително и безплатните ни уебинари и семинари, докато чакате!


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.