Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Професионалният трейдър Райчо Ангелов представя начина си на търговия в 3 части/ уебинара

Януари 27, 2016 16:01

Training program


Тъй като винаги основната цел на Admiral Markets като брокер е била да предоставя цялостна подкрепа, съобразена с нуждите на нашите клиенти (притежаващи демо или реална сметка за търговия), в резултат съвместно с професионалния трейдър Райчо Ангелов бе разработен интегриран пакет за обучение с цел да се създадат стимули за придобиване на нови умения и повишаване на познанията за анализ и по-добро управление на рисковете и капитала, като по този начин се насърчи отговорната и ефективна търговия на финансовите пазари.

Всяко от обученията ще включва презентационна и практическа част в рамките на съответния уебинар:

– Презентационната част от обучението включва представяне на изготвените обучителни материали по зададената тема на уебинара.

– Обучителната част от събитията е ориентирана непосредствено към лайв трейдинг сесии, представянето на стратегии за търговия от Райчо Ангелов и отговарянето на всички въпроси, зададени от участниците.

ГРАФИК ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА СЕМИНАРИТЕ:

03.02.2016 г. Търговия по тренд - как да чертаем тренд и как да търгуваме в посоката на тренда

10.02.2016 г. Нива на подкрепа и съпротива - нива на зареждане на позиции, връщане от ниво, пробив на ниво

17.02.2016 г. Money management - как да определяме обемите с които търгуваме, какъв риск да поемаме в сделка, как да строим позиции


Може да направите своята регистрация за някой от уебинарите тук.

При допълнителни въпроси за това как да се включите в Обучителната ни програма „Как търгува професионалният трейдър Райчо Ангелов", не се колебайте да се свържете с нас на info@forextrade.bg или 02/98 11 111.


За Trendline BG и Райчо Ангелов:

Райчо Ангелов е практикуващ трейдър и независим консултант по форекс търговия с дългогодишен опит. Работил е и като специалист обучение към инвестиционен посредник. В момента се занимава с предоставянето на консултантски услуги и изготвянето на търговски стратегии към Trendline BG. Може да се свържете с него на тел.: 0883466007 или на страницата му във Фейсбук.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.