Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Професионалният трейдър Райчо Ангелов представя начина си на търговия в 3 части/ уебинара

Януари 27, 2016 16:01

Training program


Тъй като винаги основната цел на Admiral Markets като брокер е била да предоставя цялостна подкрепа, съобразена с нуждите на нашите клиенти (притежаващи демо или реална сметка за търговия), в резултат съвместно с професионалния трейдър Райчо Ангелов бе разработен интегриран пакет за обучение с цел да се създадат стимули за придобиване на нови умения и повишаване на познанията за анализ и по-добро управление на рисковете и капитала, като по този начин се насърчи отговорната и ефективна търговия на финансовите пазари.

Всяко от обученията ще включва презентационна и практическа част в рамките на съответния уебинар:

– Презентационната част от обучението включва представяне на изготвените обучителни материали по зададената тема на уебинара.

– Обучителната част от събитията е ориентирана непосредствено към лайв трейдинг сесии, представянето на стратегии за търговия от Райчо Ангелов и отговарянето на всички въпроси, зададени от участниците.

ГРАФИК ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА СЕМИНАРИТЕ:

03.02.2016 г. Търговия по тренд - как да чертаем тренд и как да търгуваме в посоката на тренда

10.02.2016 г. Нива на подкрепа и съпротива - нива на зареждане на позиции, връщане от ниво, пробив на ниво

17.02.2016 г. Money management - как да определяме обемите с които търгуваме, какъв риск да поемаме в сделка, как да строим позиции


Може да направите своята регистрация за някой от уебинарите тук.

При допълнителни въпроси за това как да се включите в Обучителната ни програма „Как търгува професионалният трейдър Райчо Ангелов", не се колебайте да се свържете с нас на info@forextrade.bg или 02/98 11 111.


За Trendline BG и Райчо Ангелов:

Райчо Ангелов е практикуващ трейдър и независим консултант по форекс търговия с дългогодишен опит. Работил е и като специалист обучение към инвестиционен посредник. В момента се занимава с предоставянето на консултантски услуги и изготвянето на търговски стратегии към Trendline BG. Може да се свържете с него на тел.: 0883466007 или на страницата му във Фейсбук.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.