Предупреждение за риск: нарастващо напрежение между САЩ и Северна Корея

Август 17, 2017 14:22

Скъпи трейдъри,

Бихме искали да Ви информираме, че продължаващото напрежение между САЩ и Северна Корея в крайна сметка може да доведе до висока волатилност на всички финансови пазари и може да засегне условията на Вашата търговия с нас.

Моля, обърнете внимание, че ако се извършат военни действия, това може да има разрушителен ефект върху ценовите равнища на всички налични инструменти, което може да доведе до значителна волатилност, повишен слипидж и вероятност от отрицателно салдо.

За да предпазим клиентите от тези потенциални рискове, което е наша отговорност, можем да променим изискванията за маржин и да поставим някои или всички инструменти в режим " Close Only " съгласно нашите Общи условия.

Това също е съвет да избягвате прекомерното излагане на сметката си и намаляването на маржин нивото. Каним Ви да прочетете повече за основите на управлението на риска в специализираната секция на нашия уебсайт.

Ако имате въпроси относно тази новина или друг аспект от нашите услуги, моля не се колебайте да се свържете с Вашия акаунт мениджър или екипа ни за обслужване на клиенти.

С уважение,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.