Празнувайте 30-годишнината на DAX с Admiral Markets!

Юли 02, 2018 19:10

Уважаеми трейдъри,

Бенчмаркът на немската икономика DAX празнува своя рожден ден. Преди 30 години, на 1 юли 1988 г., DAX бе публикуван за първи път с начален индекс от 1,163 пункта. Оттогава DAX проследява представянето на 30-те най-големи и най-ликвидни компании на германския фондов пазар, достигайки своя най-висок връх от 13 559.60 пункта през януари 2018 г.

Празнувайте рождения ден на DAX с Admiral Markets

Има много добри причини, поради които DAX 30 е един от най-продаваните финансови инструменти на Admiral Markets. Избирайки ни, можете да търгувате със CFD-та на DAX 24 часа в денонощието, пет дни в седмицата, като използвате най-популярните платформи в света - MetaTrader 4 и MetaTrader 5. Освен това можете да подобрите своята търговска платформа MT4 или MT5 с разработената от нас добавка MetaTrader Supreme Edition, която ви носи над 60 невероятни функции.

За да отпразнуваме 30-годишнината на DAX, ви предлагаме възможността да търгувате с най-ниския спред от само 0,5 точки от 10:00 часа до 18:30 часа. Без съмнение сега е най-доброто време да започнете да търгувате със CFD-та на DAX 30 с Admiral Markets, един от най-награждаваните Forex & CFD брокери през тази година. От 1 до 29 юли ще можете да се възползвате от най-ниските спредове, които сме предлагали някога!

Започнете да търгувате DAX30 и много други CFD-та с брокер номер 1 в Германия за 2018 година.

Дълги & къси! Само 0,5 пункта спред. Без комисионна!

CFD-тата на DAX 30 са отличен пример за това как и защо можете да се възползвате от Форекс и CFD търговията. В сравнение с борсовата търговия, тук можете да отворите дълга (купува) или къса (продават) позиция. Ако стратегията ви за търговия е силна, можете да реализирате печалба, но ако грешите, може да загубите.

Колкото е по-малък спреда, толкова по-скоро можете да влезете в зоната на печалба! Малките спредове са от съществено значение, особено за краткосрочна търговия, като скалпиране.

Открийте повече за DAX 30

Ако DAX 30 е новост за вас, може да се интересувате от краткото ни въведение в този популярен индекс. За да научите повече за търговията и да отговорите на въпросите си, Ви препоръчваме да посетите нашата проницателна секция Образование с богата колекция от статии, образователни видеоклипове и уебинари.

Поздрави,

Admiral Markets

Борис Петров
Борис Петров Финансов Анализатор, Admirals Bulgaria

Финансов анализатор с дългогодишен години опит в областта на техническия и фундаментален анализ на финансови инструменти и изграждането на стратегии за търговия на Форекс, фондовия пазар, пазарите на суровини и др.